telefon seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

newman35

Üye
    Konu Sahibi
telefon seçimi
arkadaşlar iyi akşamlar, tam anlamıyla kullanacağımız telefonlar üretilmeyecek mi, sorunsuz ve pürüzsüz, iphone alıyorsun bluetooth yok-sim karta kayıt yok- flash yok, sony alıyorsun telefon hafızası yok hafıza doluveriyor, root denen şey olmayınca olmuyormuş, olunca da garantisiz kalıyormuş, samsung alıyorsun güncelleme yok, sorun çıktığında müşterisi ile ilgilenmiyor, hangi telefon sorunsuz ve güzel çalışıyor arkadaşlar, hangi telefonu öneriyorsunuz

Türe

Türe

Üye
Jailbreak olduktan sonra iPhone'da kullanamadigin ozellik yok . O nedenle iPhone 4s diyorum

klongs

klongs

Üye
bence kusursuz telefon yok her telefonun bir kusuru vardır

franzliszt

franzliszt

Üye
ben sana ev telefonu öneriyorum sorunsuz doya doya kullan kardeşim şarjıda sonsuz.
araştırırsan her telefon özgür oluyor bu sana kalmış root yap jailbreak yap kullan biz napıyoruz ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben sana ev telefonu öneriyorum sorunsuz doya doya kullan kardeşim şarjıda sonsuz.
araştırırsan her telefon özgür oluyor bu sana kalmış root yap jailbreak yap kullan biz napıyoruz ?

:zuhaha: bak bu çok iyiydi :D kardeşim sorunsuz cihaz yoktur. Git n9 64 gb al :)

newman35

Üye
    Konu Sahibi
yüzbaşı, yarbay soru sorulacak kişiler dalga geçmekle meşgul, hımmmmmmm bumudur

klongs

klongs

Üye
şaka bir yana dediklerine en uygun n9 64 gb

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben dalga geçmedim arkadaşın yorumuna güldüm ve sana bu sorunları yaşamıyıcağın bir cihaz önerdim

newman35

Üye
    Konu Sahibi
klongs arkadaşım imzan çok hoşuma gitti (cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir) şimdi bende kaybettim.....

Türe

Türe

Üye
Newman35 , dostum gereksiz yere tartisma cikarmana gerek yok .

newman35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hakkınızı helal edin, konunun buralara kadar gelmesini istemezdim, sadece fikir almak istemiştim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Helal olsun kardeşim de en güzel fikir n9 bunların hiçbirini yaşamazsın.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım sende bilirsınkı kusursuz bir cihaz bulamazsın öneri istemişsın arkadaşlarda öneri sunmuşlar

franzliszt

franzliszt

Üye
azıcık şaka yaptık alındın be kardeşim , sen istediğin cihazı al burda özellikle iphone alırsan ben yardım ederim kişiselleştirmende diğerleride farklı platformlarda yardım ederler .iphoneda flash var ekleyebiliyorsun bu özelliği anlatımıda mevcut,onun dışında başka bir tarayıcıdada mevcut , sim rehberi bence hiç problem değil çükü zaten micro sim başka cihaza takabilecekmisin bilmiyorum yeni nesil.bluetooth için paylaşım biraz sıkıntılı bu noktada iphoneun diğer nimetlerinden yararlancaksın bump kullanabilirsin yada veri aktarırken wirelessden çok yüksek hızda aktarmanı sağlayan programlar mevcut ben kullanıyorum vs vs o yukarıdaki tüm dediğin sorunlar çözüldü 3,4 adımda atlatırım onları sana ben, sen hangi alanları çok kullanıyorsun ona göre model önerelim yoksa al xperia ray kullan normal cihaz . örnek attım eğer pro kullanıcı olucam diyorsan cihazlar ortada iphone4s,samsung galaxys 3 hatta bekle iphone5

aleranol

aleranol

Üye
aslında sese önem veriyorsan htc one serilerine bak diğerleri kesmez. Ama nedense one s i çıkarmadılar :( oyun istiyosan ayfon5 htc one x sgs3 bunlardan başka oyun cihazı tabiikide var ama onlarda bazı eksiklikler çok. daha sonra kamera istersen çok pro isen nokia808 hızlı çekersen one x iyi olsun çok da pro değilim diyosan sony xperia s. İstediğin özellikleri söyle zaten hepimiz forumu delik deşik eden kişileriz mutlaka görürüz isteğini.

newman35

Üye
    Konu Sahibi
Bu yazıları okuyunca ingilizanahtari geliyor hep aklıma....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt