huppi
Üye
Telefon Seçimi Kararsızım
Son teknolojiye ayak uydurmak istiyorum.
bu yüzden tam ekran ful dokunmatik bir telefon almak istiyorum.. şuanda kullandığım telefon n73 me.. fotoğraf çekmeyi çok seviyorum..
bi kaç gün içinde mağazalarda telefoncularda ve internet üzerinden baktığım bi kaç telefon var. aralarında seçim yapmakta zorlandım..
bakındığım bi kaç telefon modeli.
Nokia 5800 Xpresmüzik (3.2 mp kamera )
Samsung M8800 Pixon ( 8 Mp kamera )
Samsung S8300 (8 mp kamera , Kızaklı )
Samsung F480 (5 mp kamera )
S8300 in tek caydıran yanı kızaklı olması. kullanım ve tasarım olarak güzel bi telefon..
fiyatları 840 ila 1.200 arasında.
bunlar arasından sizce hangisini tercih etmeliyim. verdiklerim arasında içinizden kullanan varmı. kendimce daha çok M8800 pixon dan yanayım. birde sizlere sorim dedim..
şimdiden teşekkürler..
--------------- Ekleme ---------------
anlaşılan oki ilginiz olan konular dışındakilere yorum yapmıyorsunuz.. en iyisi kendi seçimimi kendim yapim ben..
bu yüzden tam ekran ful dokunmatik bir telefon almak istiyorum.. şuanda kullandığım telefon n73 me.. fotoğraf çekmeyi çok seviyorum.. bi kaç gün içinde mağazalarda telefoncularda ve internet üzerinden baktığım bi kaç telefon var. aralarında seçim yapmakta zorlandım..
bakındığım bi kaç telefon modeli.
Nokia 5800 Xpresmüzik (3.2 mp kamera )
Samsung M8800 Pixon ( 8 Mp kamera )
Samsung S8300 (8 mp kamera , Kızaklı )
Samsung F480 (5 mp kamera )
S8300 in tek caydıran yanı kızaklı olması. kullanım ve tasarım olarak güzel bi telefon..
fiyatları 840 ila 1.200 arasında.
bunlar arasından sizce hangisini tercih etmeliyim. verdiklerim arasında içinizden kullanan varmı. kendimce daha çok M8800 pixon dan yanayım. birde sizlere sorim dedim..
şimdiden teşekkürler..
--------------- Ekleme ---------------
anlaşılan oki ilginiz olan konular dışındakilere yorum yapmıyorsunuz.. en iyisi kendi seçimimi kendim yapim ben..