telefon seçemedim yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
telefon seçemedim yardım !
samsung galaxy s3 mini htc desire x mi daha iyi kullanışlı karar veremedim güzel oyun oynayabileceğim şarjının dayanıklı olması internette rahat gezebileceğim hızlı bir telefon arıyorum karar veremedim yardımcı olurmusunuz sizce hangisi Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yasin-48

yasin-48

Üye
galaxı s3 senin işini çok rahat görür kardeşim :bye2:

pckobat_78

Üye
Bu konuda bir çok konu okudum. Herkes farklı bir görüş sunmuş ama daha çok s3 mini önerilmiş :)

ekinisa01

Üye
Aynen bende ikisi arasındayım suan. Ama Samsunga ıcım ısınamadı bır turlu. Kiyas.la sitesinde de yuzde 50 50 oranları ama HTC daha cazip geliyor (:

caglar9726

caglar9726

Üye
Sen bilirsin bende desire X beyaz var gayet iyi kasma olmadı JB alınca daha iyi olacagini düsunuyorum ,bende s3 le arada kaldimistim AMA burnumun dikine gittim desire X aldim :D iyiki almısım.

• Beğen
Tepkiler: n000k

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
her ikisininde özeliklerini okuyunca daha cazip geliyor yorumlarınız için teşekkürler

relax_1_8

relax_1_8

Üye
her ikisininde özeliklerini okuyunca daha cazip geliyor yorumlarınız için teşekkürler
S3 mini al dostum htc hergun farkli model cikartiyor. En azindan elindeki telefonun ne oldugunu bilirsin. One x i cikardi hemen sonra plus ını one s cikardi simdi de one sv sini. Kullanicinin elindeki cihazin degerini dusurmekten baska bisi degil bu. Samsung ayni modelin uzerinde yilda bir oynama yapiyor elden cikartirken fazla zarar etmezsin.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkürler galaxy s3 miniye ısındım biraz

firatcetin20

firatcetin20

Üye
kesinlikle htc yi öneriyorum sana htc one x ve htc desire x kullanıcısıyım ikisi de mükemmel samsung da telefon mu ya

n000k

n000k

Üye
Sende haklisin hocam kimse aldigi mala kötü demez :)
ama şu varki samsung un malzeme kaitesi iyi değilmiş bir çok kişi bunu söylüyor.. S2 de güzel malzeme kullanmışlardı ama.. ben desire x BEYAZ kullanıyorum.. nerelere bıraktığım attığım belli olmuyor ama kasada bir çizik soyuk yok.. malzeme iyi çıktı :) < bu kadar beklemiyordum yalan değil :) >

relax_1_8

relax_1_8

Üye
ama şu varki samsung un malzeme kaitesi iyi değilmiş bir çok kişi bunu söylüyor.. S2 de güzel malzeme kullanmışlardı ama.. ben desire x BEYAZ kullanıyorum.. nerelere bıraktığım attığım belli olmuyor ama kasada bir çizik soyuk yok.. malzeme iyi çıktı :) < bu kadar beklemiyordum yalan değil :) >

Galaxy s serisinde sadece benim düsüncem ilk cikan seride arka kapagin plastik sıkıntısı var bunu herkes soyler evet ama ardindan cikanlar icin ayni seyi düşünmüyorum. Htc nin cikardigi cihazlar gercekten güzel fakat satış politikalari ve kvk servis insani markadan sogutmaya yetiyor. Bunlari göz önüne alinca samsung bir adim önde bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt