Telefon sapıklığında son nokta bana çattı, tavsiyesi olan?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yekkkk

Üye
    Konu Sahibi
Telefon sapıklığında son nokta bana çattı, tavsiyesi olan?
Günlerdir 10 kişi falan mesaj atıp arıyor bir de her gün yenisi ekleniyor bunların. Ciddiyim. Yahu kız olsam anlayacağım -evet komik bir durum bu biliyorum- ama erkeğim, cevap vermiyorum aradıklarında açmayı kestim reddetme listesine ekliyorum, ama artarak devam ediyorlar. Bunları komple şikayet edebilecek bir yer varsa söyler misiniz, Türkiye işsizlik sorunu yaşıyor biraz azaltalım şu işsizleri.

Hattım Vodafone tabii.

55baris55

Üye
komik bir durum :) bence senı işletenler tanıdık akraba arkadas vs kişiler olabilir.bence fazla dert etme tongaya dusersın =)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sürekli başka başka numaralardan aradıklarına göre sana tavsiyem numara değiştirmen. Yani müşteri hizmetlerini arayacaksın sana bir kaç numara önerecekler ve birini seçeceksiniz ve anında numaranız değişecek. İlk kez yapılan numara değişikliği ücretsiz diğer numara değişiklikleri ise 5 TL ile ücretlendirilecektir.

yekkkk

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Hatların ÜÇ tanesinden aynı elemanın sesini duydum. Adam yememiş içmemiş hat almış sanırım. Eğleniyor. Bugün gittim yeni numara alayım diye, sistemde de hata varmış zaten. (Bu arada arayanı tanımıyorum sesinden onu anladım.) Bakacağız artık. Teşekkürler...

R.A.M

R.A.M

Üye
Arkadaş gizli numaalardn arıyolarsa hattını gizi numaralara kapat yada numaraları açıksa git savcılığa şikayet et bi daha arıyabiliyolarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...