telefon-pc bağlantısı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
telefon-pc bağlantısı sorunu
meraba arkadaşlar gio kullanıyorum. usb ile pc'ye bağlayınca pc algılamıyo şarj oluyo ama telefonun içeriğini pc de göremiyorum. program falan mı lazım ? lazımsa program önerebilir misiniz? :dry:

blacktalon

blacktalon

Üye
kies kullan :D

mesutho

Üye
kablo ile bağladıktan sonra üst taraftan açılan bilgilendirme penceresini aç, usb bellek bağlandıya tıkla ordan da usb bellek bağla tuşuna tıkla, ondan sonra gelir. kiese gerek yok, zaten benim bilgisayarı kies aşırı kastığı için hiç açmıyorum, o yüzden kies kullanımı ile ilgili bilgim yok.

Bana kalırsa sürekli kablo tak çıkar yapmaktansa eğer varsa kablosuz modem üzerinden telefonun içeriğini de kontrol edebilirsin.

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
kablo ile bağladıktan sonra üst taraftan açılan bilgilendirme penceresini aç, usb bellek bağlandıya tıkla ordan da usb bellek bağla tuşuna tıkla, ondan sonra gelir. kiese gerek yok, zaten benim bilgisayarı kies aşırı kastığı için hiç açmıyorum, o yüzden kies kullanımı ile ilgili bilgim yok.

Bana kalırsa sürekli kablo tak çıkar yapmaktansa eğer varsa kablosuz modem üzerinden telefonun içeriğini de kontrol edebilirsin.

zaten telefonun yukarısında öyle bir şey çıkmıyo çıksa sorun yok telefonu televizyona bağlayınca bile çıkyo ama pc ye bağlayınca çıkmıyo

apomsu

Üye
yardım edin arkadaşa ağlamasın ! :naughty: :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt