LG veya Samsung olacak önerim SONY yi hiç sevemedim nedenini hiç bilmiyorum çok itici geliyor bana
Sony nin de garantisi ve kronik sorunları çok fazla su geçirmez diyor su geçiriyor Sony Z1 kullanmıştım içi komple su dolduğu için biliyorum bunuda. Su geçirince de yapılmıyor Anakartı felan değişsede olmuyor.
LG G2 kullandım 1 hafta kamerası ve Sesi yüzünden geri verdim LG çok itici geldi. Arayüzü felan güzel ama LG de de takılmalar olmuştu ama öyle çok değil 4 saatte en fazla 2 3 kere oda çok normal.
Sony z3 kullandım 2 gün çok stabil diyenlere bu yüzden inanmıyorum. cihaz da gözle görülür takılmalar oluyor bildirim panelini felan indirirken. Sony nin ekranı ve kamerası bana nedense hiç gerçekci gelmiyor. Z3 ve Galaxy S5 de aynı yeri çektim. ve LCD televizyonda açtım resimleri galaxy s5 daha renkli dana canlı daha detaylı olduğunu gördüm. Z3 bu yönde biraz daha kötü geldi gözüme.
Samsung un da güncelleme sorunu var bu yüzden vazgeçiyor olabilirim yoksa herşeyi istediğim gibi cihazın. Güncellemeye önem verse biraz daha hali hazırda en iyi cihazlardan.
LG veya SAMSUNG alacağım gibi gözüküyor. 1 2 Ay dana geçsin belli olacak bu.
LG almamın sebebi ise samsung a daha yakın bi cihaz olduğu için. Bildiğimiz gibi Samsung un bazı sensörlerini çalıyo
bunu herkes biliyor.
LG nin arayüzü kullandığı işlemci ekranı çok güzel. Ama kamera konusunda çekimserim biraz.
Zaman gösterecek herşeyi.
Kesinlikle SAMSUNG FAN BOY değilim yanlış anlaşılmasın bunlar benim denediğim cihazlar ve gördüklerim.
iyi forumlar,