Telefon Tavsiyesi Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Kemal1903

Kemal1903

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Selam arkadaşlar.Ben 600-900 lira arası bir telefon arıyorum.

Telefonu gün içerisinde oldukça kullanırım.Boş vakitlerimde elimden düşmez.İnternet,oyun,mesajlaşma hepsini yaparım.Bunları kaldırabilecek hızlı bir telefon arıyorum.Ve şöyle de birşey var.Bi önceki telefonum Xperia Miro'ydu ve yazılım hatalarından çok çektim.Bunun olmamasını istiyorum.Androidinin de en az 4 olmasını istiyorum.Kamerası en az 5 mp.Varsa bu özelliklerde bi telefon kullanan tavsiye edebilir mi.Şimdiden teşekkürler.

dejavu178

dejavu178

Üye
muhtemelen önerilerin çoğu discovery yönünde olacaktır.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Xperia l lumia 820 olabilir

Kemal1903

Kemal1903

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası discovery ye ısınamadım.Ve pek güvenemiyorum.Lumia da istemiyorum.Sony kullandıktan sonra samsung bana itici geliyor.Neden bilmem.Aklımda HTC Desire SV var.Ne dersiniz?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Madem diskavri, lumia ve samsung istemiyorsun. SVde 768mb ram, pek hayırlı bir cihaz değil. Xperia SP al bence, paralel ithalat falan o fiyat aralığında bulursun. Bir de Nexus 4 gibi bir seçeneğin var bu da çok mantıklıdır.

Kemal1903

Kemal1903

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Bu arada samsung istemiyorum değil.Eğer hoşuma giden bi model bulursam alırım.

Başka bir önerisi olan??????

Son düzenleme:
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İsteğin doğrultusunda fiyat aralığında alabileceğin en iyi telefon Sony Xperia L gibi gözüküyor. Paralel ithalatta da üst modeli olan Xperia SP bulabilirsin. İki telefon da seni üzmez.

Kemal1903

Kemal1903

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şöyle bi karar aldim.Telefonu yazın alıcam.Fiyatı düşme ihtimali olan 1100-1200 civarı telefon da söyleyebilirsiniz.Ben optimus g yi begendim.Ama ekranı kolay kırılıyomuş.Vazgeçtim.

dejavu178

dejavu178

Üye
nexus 4 güzel bir seçim olabilir aslında

0MG90

0MG90

Üye
Motorola Moto G ye bak. İyi telefon.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nexus 4 derim 2gb adreno 330 Quad Core

Kemal1903

Kemal1903

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 e de baktım da kamera performansı iyi değil dediler.Arkadaşlar k.bakmayın bu konuda çok seçiciyim.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nexus 4 e de baktım da kamera performansı iyi değil dediler.Arkadaşlar k.bakmayın bu konuda çok seçiciyim.

Gerçekten de Nexus kamerada kötü eh ne diyelim lg veya HTC kalıyor secenek :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG Optimus 4XHD biliyorum ama yinede kullanmadım kullanan arkadaşların yorumunu almak lazım (QuadCore)1gb ram 16gb rom