gmd 'den iyimi ki o telefon ?Sen alana kadar Moto G çkar fiyatı uygun olcak gibi onu olarsnn![]()
Düşüncen İçin Saol Umarım en yakın zamanda paramızı biriktirip kötü telefonlardan kurtuluruzKardesim bende senin gibi young kullanıyorum ... Ha telefon öneririm sana Oda şu olur HTC DESİRE HD Gerçekten mükemmel işini görür araştır bunu çok iyi telefon ben bundan alacağım çok hoşuma gitti samsungu beğenmedim Bide Su telefon Sony xperia ARC S
'e bakarsan bunuda beğeneceğine eminim Abimde var aynısı Benden 2 telefon tavsiyesi kolay gele

Düşüncen İçin Saol Umarım en yakın zamanda paramızı biriktirip kötü telefonlardan kurtuluruz![]()
*** Biz napalımarkadaşına satcaksın herhalde telefoncular benim TL 100 TL diyor elimde kaldı ama ben yine 80 farzediyorum en kötü ihtimal olarak o zamana değeri düşer diyelimEyvallah suan young'tan memnun değilim sorun çıkarmadı daha ama satıcam zaten 170 tl ye kurtulacam alacam htc DEseire Hd güzel telefon isini görür diye düsündüm ama sana bisi diğim discovery telefon okadarda iyi değil arkadaşımda var 4,2,3 galiba jelybean '' neyse sen hangisini beğendiysen onu al şuan benimde kafam karışık adamlar büssürü telefon yapmış*** Biz napalım
105 TL elimde var şuan not: hiç bir arkadaşım benim telefonu almak istemiyorarkadaşına satcaksın herhalde telefoncular benim TL 100 TL diyor elimde kaldı ama ben yine 80 farzediyorum en kötü ihtimal olarak o zamana değeri düşer diyelim105 TL elimde var şuan not: hiç bir arkadaşım benim telefonu almak istemiyor
Kardeş telefonunu yarın sattığına göre 1 hafta içinde alıyorsun Hayırlı olsun Benim daha 1 kaç ayım daha varYok Valla arkadaşıma satmıcam sahbindenden biri beni buldu sağolsun da yarın insallah satıcam olmadı telefoncuya 130 'a satıcam en kötü ihtimal

sen Daha iyi bir telefon al kardesimKardeş telefonunu yarın sattığına göre 1 hafta içinde alıyorsun Hayırlı olsun Benim daha 1 kaç ayım daha var![]()
Hangi telefon alıyorsun kardeşim Sorması ayıptırEe Yanisen Daha iyi bir telefon al kardesim
Sorun Olabiliyo bir dikkatli incelemek lazım çiziklerde canını sıkabilir Şimdiden hayırlı olsun YinedeDediğim Gibi HTC Desire HD Veya Xperia ArcS Alıcam Tavsiye Ediyorum bu telefonları zaten de 2.el alıcam 0 a param etmiyor 2.el almak daha bi mantıklı

Sorun Olabiliyo bir dikkatli incelemek lazım çiziklerde canını sıkabilir Şimdiden hayırlı olsun Yinede![]()
Darısı Başıma Neyse kardeşim iyi günlerYa tabikide çiziksiz alıcam neyse