Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeTelefon Önerisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
emrullah072313
Üye
Konu Sahibi
Telefon Önerisi ?
aslında ben general mobıle discovery düşünmüştüm 1000 liram var arkadaşlar zorlasam 1200 belki olur bu fiyata göre telefon tavsiyelerinizi bekliyorum
fiyat 1200 dedin zorlarsam aynı kategoride fiyat/performans ürün LG G2 var Discoverynin abisi sayılır . ama
fiyat 1350 lerde bi fiyata bulursun ve gmd den de kat kat iyi.
fk555897
Üye
LG G2 bulursan G2. Bulamazsan Sony Xperia SP'yi öneririm.
Invoke
Üye
Optimus G/Nexus 4/Xperia SP
Beklentinizi yazarsanız mesela kamerası iyi olsun ya da çok önemli değil falan gibisinden...
Son düzenleme:
baby_face_
Üye
Xperia Sp nin kamerası iyi değil ayrıca Sony'nin ekranlarında solukluk ve doygunluk problemi var bence üzerine 200 300 daha koyup lg g2 al yok bu fiyati aşamam dersen s4 miniyide düşünebilirsin.
Sarangni
Üye
Nexus 4 almayı düşünüyorum ama şu pil mevzu beni düşündürüyor açıkçası. Pil çıkmaması sorun oluşturur gibi geliyor.
LG G var aklımda oda hoş cihaz.
S3 ve Xperia SP aklımdan geçiyor ama ram miktarı düşündürücü. Ayrıca SP çift cekirdek.
Atrix sonrası alacağım cihazın 4. Cekirdek 2 gb ram olsun istiyorum tabi grafik işlemci ve ekranda önemli.
SP çift çekirdek olabilir ama S3den kötü performans verecek bir cihaz, gpusu daha da iyidir... Aynı satırda yazdığınız için ikisini karşılaştırdım.
Onun dışında optimus g güzel cihaz her açıdan yeterli iş görür.
SP çift çekirdek olabilir ama S3den kötü performans verecek bir cihaz, gpusu daha da iyidir... Aynı satırda yazdığınız için ikisini karşılaştırdım.
Onun dışında optimus g güzel cihaz her açıdan yeterli iş görür.