Tavsiye Telefon Önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

emrullah072313

emrullah072313

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi ?
aslında ben general mobıle discovery düşünmüştüm 1000 liram var arkadaşlar zorlasam 1200 belki olur bu fiyata göre telefon tavsiyelerinizi bekliyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
aslında ben general mobıle discovery düşünmüştüm 1000 liram var arkadaşlar zorlasam 1200 belki olur bu fiyata göre telefon tavsiyelerinizi bekliyorum
Telefon alma amacınız nedir? Oyun internet kişiselleştirme , müzik video fotoğraf ?!

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefon alma amacınız nedir? Oyun internet kişiselleştirme , müzik video fotoğraf ?!

fiyat 1200 dedin zorlarsam aynı kategoride fiyat/performans ürün LG G2 var Discoverynin abisi sayılır . ama
fiyat 1350 lerde bi fiyata bulursun ve gmd den de kat kat iyi.

fk555897

fk555897

Üye
LG G2 bulursan G2. Bulamazsan Sony Xperia SP'yi öneririm.

Invoke

Invoke

Üye
Optimus G/Nexus 4/Xperia SP
Beklentinizi yazarsanız mesela kamerası iyi olsun ya da çok önemli değil falan gibisinden...

Son düzenleme:
baby_face_

baby_face_

Üye
Xperia Sp nin kamerası iyi değil ayrıca Sony'nin ekranlarında solukluk ve doygunluk problemi var bence üzerine 200 300 daha koyup lg g2 al yok bu fiyati aşamam dersen s4 miniyide düşünebilirsin.

Sarangni

Sarangni

Üye
Nexus 4 almayı düşünüyorum ama şu pil mevzu beni düşündürüyor açıkçası. Pil çıkmaması sorun oluşturur gibi geliyor.

LG G var aklımda oda hoş cihaz.

S3 ve Xperia SP aklımdan geçiyor ama ram miktarı düşündürücü. Ayrıca SP çift cekirdek.

Atrix sonrası alacağım cihazın 4. Cekirdek 2 gb ram olsun istiyorum tabi grafik işlemci ve ekranda önemli.

1000 en fazla 1100 TL fazlada vermem açıkçası :D

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4 almayı düşünüyorum ama şu pil mevzu beni düşündürüyor açıkçası. Pil çıkmaması sorun oluşturur gibi geliyor.

LG G var aklımda oda hoş cihaz.

S3 ve Xperia SP aklımdan geçiyor ama ram miktarı düşündürücü. Ayrıca SP çift cekirdek.

Atrix sonrası alacağım cihazın 4. Cekirdek 2 gb ram olsun istiyorum tabi grafik işlemci ve ekranda önemli.

SP çift çekirdek olabilir ama S3den kötü performans verecek bir cihaz, gpusu daha da iyidir... Aynı satırda yazdığınız için ikisini karşılaştırdım.
Onun dışında optimus g güzel cihaz her açıdan yeterli iş görür.

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
Sarangni

Sarangni

Üye
SP çift çekirdek olabilir ama S3den kötü performans verecek bir cihaz, gpusu daha da iyidir... Aynı satırda yazdığınız için ikisini karşılaştırdım.
Onun dışında optimus g güzel cihaz her açıdan yeterli iş görür.

Haklısınız ;) GSMArenadan hepsini ezberledim ama karar vermek zor.

Nexus 5 bir gelsin fiyatı ne olacak, 1400 aşağı olmaz galiba.

Şu anda en yakın oldugum cihaz Nexua 4 ve LG G.

Huwaii Ascend P6 ve Mate var ama Developer desteği çok yok XDA da.

Invoke

Invoke

Üye
Haklısınız ;) GSMArenadan hepsini ezberledim ama karar vermek zor.

Nexus 5 bir gelsin fiyatı ne olacak, 1400 aşağı olmaz galiba.

Şu anda en yakın oldugum cihaz Nexua 4 ve LG G.

Nexus4dense ben olsam Optimus G'yi seçerdim. Kamerası, tasarımı gibi sebeplerden ötürü... =)

emrullah072313

emrullah072313

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery aldım arkdaşlar hepınıze teşekurler cok guzel telefon begendım :)