Öneri Telefon Önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

q0nzalez

q0nzalez

Üye
pikacu ben etklendim. Arkadaş sağlam telefon sormuş. Bende patlasa bile,kasanın ne kdar sağlam olduğunu gsteren bi video gosterdim. telefonunun kasasının patlamayla bile parampaça olmaması beni etkiledi. Tercih meselesi bu. Ben al ateş et demişim gibi davranıyosun.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Invoke

Invoke

Üye
şarjı bilmiyorum ama emsal telefonları s4 , one 'dan daha fazla mAh i diye biliyorum çokmu şarj gidiyomuş ki

zyi bende pek başarılı görmüyorum. hele menü geçişleri beni benden alıyo :D ölüyo sony bi yapamadı şunu menü geçişleri bi lg gibi geçmiyo takılarak geçiyo gibi geliyo bana. ama arkadaş sağlam arıyo ve 1500 lük arıyo z1 çok erken geldi ve z nin fiyatı düştü 1500e rahat bulunur. ve sağlam özellikleride düşük değil

Z1 erken gelmedi, vaktinde geldi. Hatta gelmeseydi, o zaman sony geride kalırdı. Zaten bekleniyordu, sony bir şeyler yapmaya çalışıyor, yapıyor da. Z bence de iyi değildi ama adamlar Z ile kar etmeyi başardılar, iyi bir adımdı yani. Menü geçişlerinde sorun yok, Xperia arayüzü gayet temiz akıcı.

telefon çalışmıyo sanırım videonun sonunda demi?
Evet, hacı içerden gidiyor yine ekran.

Öncelikle selamlar arkadaşlar.

ARKADAŞLAR TELEFON ALMAYI PLANLIYORUM
LUMİA SERİSİ Mİ ALIYIM.
ANDROİD Mİ. SAMSUNG GALAXY S4.
işletim sistemi güzeldi ama MALZEME DANDİK ve wp de kullandım 1 hafta :) çok beğendim. yani yeni telefonlar nokianın yine sağlamsa eskisi gibi ise alacağım kesinlikle.

Madem malzeme dandik geliyor, yine S4 alınca ne değişecek? Lumialarda plastik ama adi plastik değil, açıkcası daha kaliteli duruyorlar...
S4 alacağına G2 alabilirsin, G2 S4e göre çok daha iyidir, tek eksiği hafızası... Ama bunun da malzemesi çok farklı değil. Ha galaxy s3 plastiği ha g2 plastiği...
Al bence kendine uygun lumiayı. Yakında 1520-1320 gibi cihazlar gelecek... Güzel cihazlar =) 1520 için biraz daha bütçeyi artırman gerek ya da 920/925 vs bak...

• Beğen
Tepkiler: q0nzalez
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tartışmaya sebep olabilecek yorumlar editlenmiş, bazıları ise çöpe alınmıştır.

@Pikkaccu ; lütfen yazdığınız mesajlarda tahrik edici üslup kullanmaya son verin.
Aksi takdirde öncelikle uyarı, sonrasında ise uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.

Bu konuyu son kez uyararak açık bırakıyorum.

İyi forumlar.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Tartışmaya sebep olabilecek yorumlar editlenmiş, bazıları ise çöpe alınmıştır.

@Pikkaccu ; lütfen yazdığınız mesajlarda tahrik edici üslup kullanmaya son verin.
Aksi takdirde öncelikle uyarı, sonrasında ise uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.

Bu konuyu son kez uyararak açık bırakıyorum.

İyi forumlar.
Herkes telefona ateş ediyor cümlesinde tahrik edici bir şey göremiyorum

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam Lumia 1520'yi beklerdim.

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle yapacağım zaten lumia 1520 bekliyorum parayı ayırdım kenara

• Beğen
Tepkiler: q0nzalez
dedereis123

dedereis123

Üye
Farklılık istiyorsan lumia tavsiye ederim . Sonuçda herkesin elinde bir samsung , iphone var . Yaklaşık 11 aydır 920 kullanıyorum ve her gün daha çok seviyorum . Tabi senin isteklerine bağlı ne amaçla kullanacağına fln . Ama şuan durumum olsa 1020 alırdım . Beklerim dersen 1320 fln senin için iyi bir seçim olabilir . Her sistemin güzelliği var . Şahsen ben android Çin tabletleri görünce pek android bulaşmak istemiyorum . Herkesin düşüncesi kendinedir tabi senin isteklerini hangi urun karşılıyor onları iyi karşılaştır . Birde şunu unutma S4 ilk çıktığında 2100 Tl flndı . Lumia 920 1 yıl önce 1650ydi . S4 şuan 1620 lira mağazalarda bulabiliyorsun . Ancak lumia 920 bazı indirimler hariç ggeçen ay gördüğüm en son fiyat 1399 liraydı . Yani ileri de ben aldığım urunun kısa surede okadar fiyat düşmesi beni üzer ama lumiada oyle bir üzüntü yaşamadım . Buda farklı bir bakış açısı olarak değerlendirebiliriz

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
fotoğraf çok çekiyorsan kesinlikle 1020 al derim alanında en iyisidir :oke:

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
fotoğraf çok çekiyorsan kesinlikle 1020 al derim alanında en iyisidir :oke:

fotoğraf çekiyorum hemde gördüğüm en güzel kareleri bile :)
Hayırlısı olsun.

Aynen kardeşim hayırlısı :)
Farklılık istiyorsan lumia tavsiye ederim . Sonuçda herkesin elinde bir samsung , iphone var . Yaklaşık 11 aydır 920 kullanıyorum ve her gün daha çok seviyorum . Tabi senin isteklerine bağlı ne amaçla kullanacağına fln . Ama şuan durumum olsa 1020 alırdım . Beklerim dersen 1320 fln senin için iyi bir seçim olabilir . Her sistemin güzelliği var . Şahsen ben android Çin tabletleri görünce pek android bulaşmak istemiyorum . Herkesin düşüncesi kendinedir tabi senin isteklerini hangi urun karşılıyor onları iyi karşılaştır . Birde şunu unutma S4 ilk çıktığında 2100 Tl flndı . Lumia 920 1 yıl önce 1650ydi . S4 şuan 1620 lira mağazalarda bulabiliyorsun . Ancak lumia 920 bazı indirimler hariç ggeçen ay gördüğüm en son fiyat 1399 liraydı . Yani ileri de ben aldığım urunun kısa surede okadar fiyat düşmesi beni üzer ama lumiada oyle bir üzüntü yaşamadım . Buda farklı bir bakış açısı olarak değerlendirebiliriz

Kardeşim işin açığı telefon kullandım s3 :) hoşuma gidiyordu ama donuyordu her geçen gün :) dahada donuyordu nokia kullandım ben hemde 10 yaşından beri :) Nokia aşk gibi ya onu kullanmayınca olmuyo :) 2 ay içinde telefonumla çektiğim resimleri gösteririm size Zaten arkadaşım telefona oyun yüklüyorsun bi süre sonra sıkılıyosun ve windows phone mağazası her geçen gün yenilecenek ve en yeni oyunlar direk lumia mağzasına gelecek neden mi çünkü arkadaşında koskoca microsoft var yılların tecrübesi en yeni uygulamalar en yeni oyunlar vs. hepsi geleceği için lumianın geleceği çok parlak sanki androidi bundan 4 5 sene öncesine kadar kim biliyordu ve kim bilecekti bu kadar yaygın olacağını :) neyse HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR HERKES TIPKI BENİM GİBİ NOKİA LUMİA 1020 :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Takipçi Satın Al

Üst Alt