hasanabi
Üye
haha o nasıl bir cevapdı yaTelefona şut çekmeyeceksen WP almanın bir mantığı yok

haha o nasıl bir cevapdı yaTelefona şut çekmeyeceksen WP almanın bir mantığı yok

telefon çalışmıyo sanırım videonun sonunda demi?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
İlk yorumu okutelefon çalışmıyo sanırım videonun sonunda demi?

hangi yorumu youtube sayfasındaki mi?İlk yorumu oku
Zaten herkes telefona ateş ediyor çok etkilendim valla
Yeaphangi yorumu youtube sayfasındaki mi?
peki neden sistem gidiyo acaba. neden sıfırlamak gerekiyo

Yeniden başlatıyorsun sadece sıfırlama yokpeki neden sistem gidiyo acaba. neden sıfırlamak gerekiyo![]()

şarjı bilmiyorum ama emsal telefonları s4 , one 'dan daha fazla mAh i diye biliyorum çokmu şarj gidiyomuş ki
zyi bende pek başarılı görmüyorum. hele menü geçişleri beni benden alıyoölüyo sony bi yapamadı şunu menü geçişleri bi lg gibi geçmiyo takılarak geçiyo gibi geliyo bana. ama arkadaş sağlam arıyo ve 1500 lük arıyo z1 çok erken geldi ve z nin fiyatı düştü 1500e rahat bulunur. ve sağlam özellikleride düşük değil
Evet, hacı içerden gidiyor yine ekran.telefon çalışmıyo sanırım videonun sonunda demi?
Öncelikle selamlar arkadaşlar.
ARKADAŞLAR TELEFON ALMAYI PLANLIYORUM
LUMİA SERİSİ Mİ ALIYIM.
ANDROİD Mİ. SAMSUNG GALAXY S4.
işletim sistemi güzeldi ama MALZEME DANDİK ve wp de kullandım 1 haftaçok beğendim. yani yeni telefonlar nokianın yine sağlamsa eskisi gibi ise alacağım kesinlikle.
Herkes telefona ateş ediyor cümlesinde tahrik edici bir şey göremiyorumTartışmaya sebep olabilecek yorumlar editlenmiş, bazıları ise çöpe alınmıştır.
@Pikkaccu ; lütfen yazdığınız mesajlarda tahrik edici üslup kullanmaya son verin.
Aksi takdirde öncelikle uyarı, sonrasında ise uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
Bu konuyu son kez uyararak açık bırakıyorum.
İyi forumlar.
Güzel seçim.Bende öyle yapacağım zaten lumia 1520 bekliyorum parayı ayırdım kenara
Güzel seçim.

Bende öyle yapacağım zaten lumia 1520 bekliyorum parayı ayırdım kenara
fotoğraf çok çekiyorsan kesinlikle 1020 al derim alanında en iyisidir![]()
Hayırlısı olsun.
Farklılık istiyorsan lumia tavsiye ederim . Sonuçda herkesin elinde bir samsung , iphone var . Yaklaşık 11 aydır 920 kullanıyorum ve her gün daha çok seviyorum . Tabi senin isteklerine bağlı ne amaçla kullanacağına fln . Ama şuan durumum olsa 1020 alırdım . Beklerim dersen 1320 fln senin için iyi bir seçim olabilir . Her sistemin güzelliği var . Şahsen ben android Çin tabletleri görünce pek android bulaşmak istemiyorum . Herkesin düşüncesi kendinedir tabi senin isteklerini hangi urun karşılıyor onları iyi karşılaştır . Birde şunu unutma S4 ilk çıktığında 2100 Tl flndı . Lumia 920 1 yıl önce 1650ydi . S4 şuan 1620 lira mağazalarda bulabiliyorsun . Ancak lumia 920 bazı indirimler hariç ggeçen ay gördüğüm en son fiyat 1399 liraydı . Yani ileri de ben aldığım urunun kısa surede okadar fiyat düşmesi beni üzer ama lumiada oyle bir üzüntü yaşamadım . Buda farklı bir bakış açısı olarak değerlendirebiliriz
hoşuma gidiyordu ama donuyordu her geçen gün
dahada donuyordu nokia kullandım ben hemde 10 yaşından beri
Nokia aşk gibi ya onu kullanmayınca olmuyo
2 ay içinde telefonumla çektiğim resimleri gösteririm size Zaten arkadaşım telefona oyun yüklüyorsun bi süre sonra sıkılıyosun ve windows phone mağazası her geçen gün yenilecenek ve en yeni oyunlar direk lumia mağzasına gelecek neden mi çünkü arkadaşında koskoca microsoft var yılların tecrübesi en yeni uygulamalar en yeni oyunlar vs. hepsi geleceği için lumianın geleceği çok parlak sanki androidi bundan 4 5 sene öncesine kadar kim biliyordu ve kim bilecekti bu kadar yaygın olacağını
neyse HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR HERKES TIPKI BENİM GİBİ NOKİA LUMİA 1020