Öneri Telefon Önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi.
Öncelikle selamlar arkadaşlar.

ARKADAŞLAR TELEFON ALMAYI PLANLIYORUM
LUMİA SERİSİ Mİ ALIYIM.
ANDROİD Mİ. SAMSUNG GALAXY S4.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Android kullanmışsın (S3).Seni memnun ettiyse devam et , Ama alacağın telefon 1020 1320 1520 olsun WP alacaksan.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
S4 fiyatına G2 al :) Ya da Z1S'i bekle :)

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemi güzeldi ama MALZEME DANDİK ve wp de kullandım 1 hafta :) çok beğendim. yani yeni telefonlar nokianın yine sağlamsa eskisi gibi ise alacağım kesinlikle.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
işletim sistemi güzeldi ama MALZEME DANDİK ve wp de kullandım 1 hafta :) çok beğendim. yani yeni telefonlar nokianın yine sağlamsa eskisi gibi ise alacağım kesinlikle.
Telefona şut çekmeyeceksen WP almanın bir mantığı yok

• Beğen
Tepkiler: hasanabi, sekajmer, The Shadow ve 1 kişi daha
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
S4 fiyatına G2 al :) Ya da Z1S'i bekle :)

BANA MALZEME KALİTESİ LAZIM ÖYLE 1 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞÜNCE KIRILAN SİSTEMİ ÇÖKEN BİR TELEFON GEREKMİYOR

1500 TL LİMİTİM VAR KARDEŞİM ONA GÖRE SAĞLAM BİR TELEFON ÖNERİSİNİ BEKLİYORUM :);)
Telefona şut çekmeyeceksen WP almanın bir mantığı yok

KARDEŞİM SAKARLIĞIM VAR BİRAZ TELEFONA ÇOK DİKKAT EDERİM AMA BAZEN DÜŞÜYO YA :(

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye

BANA MALZEME KALİTESİ LAZIM ÖYLE 1 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞÜNCE KIRILAN SİSTEMİ ÇÖKEN BİR TELEFON GEREKMİYOR

1500 TL LİMİTİM VAR KARDEŞİM ONA GÖRE SAĞLAM BİR TELEFON ÖNERİSİNİ BEKLİYORUM :);)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
:)

turbocore35

turbocore35

Üye

1020 2000 tl 1900 e bulunabiliyor ama 925 1400tl .:D. 2 side alınabilir ama zorlarsan 1020 daha iyi kamera açısından.
1020 2000 tl 1900 e bulunabiliyor ama 925 1400tl .:D. 2 side alınabilir ama zorlarsan 1020 daha iyi kamera açısından.

• Beğen
sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
bence git note 3 boşver lumia yı

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu ve esmeran3
drangela61

drangela61

Üye
madem 1500 limitin var o zaman L925 almak en mantıklısı 32 gblık sürümünü almanı öneririm 1400-1500 arası bulunabiliyor..
Saygılar

• Beğen
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Sağlamlık + Kamera + Performans = Lumia 925

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve esmeran3
braayn

braayn

Üye
şuan elindeki ile idare et bnce biraz bekle 1500 üzerine biraz ekler 1520 6" ekran al derim 20 mp kamerası 2 gb ram snapdragon 800 2.2 Ghz işlemcisi ile vazgeçilmez bir model bn820 kullanıyorum bunu zamanı gelince kardeşime verip 1520 alıcam telefon konusunda acele etme derim ama android alacaksan Lg G2 Pro al kesinlikle derim ... Fiyat performans cihazı birde LG arayuzu diğer android cihazlara göre en iyi optimizasyona sahip..
Arz ederim...

• Beğen
Tepkiler: hasanabi ve esmeran3
q0nzalez

q0nzalez

Üye
1020de pahalı şu an arkadaş için eğer wp alacaksa 925 android alacaksa g2 ama onu sevmezse xperia z alınabilir

turbocore35

turbocore35

Üye
1020de pahalı şu an arkadaş için eğer wp alacaksa 925 android alacaksa g2 ama onu sevmezse xperia z alınabilir
xperia z ninde sorunu çok şarj bakımından galba .:D. lg g2 hafıza sorun yartabilir ve ekran düştümü kırılabilir daha kolay

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
z pek başarılı değil aslında :) diğerleri de dayanıklı değil :) arkadaş biraz dikkat ederse ancak telefona iyi bir sonuç alabilir :) aynı fiyata bunlardan başka alınacak diğer telefonlar birazcık pişmanlık olacaktır :)

q0nzalez

q0nzalez

Üye
xperia z ninde sorunu çok şarj bakımından galba .:D. lg g2 hafıza sorun yartabilir ve ekran düştümü kırılabilir daha kolay
şarjı bilmiyorum ama emsal telefonları s4 , one 'dan daha fazla mAh i diye biliyorum çokmu şarj gidiyomuş ki
z pek başarılı değil aslında :) diğerleri de dayanıklı değil :) arkadaş biraz dikkat ederse ancak telefona iyi bir sonuç alabilir :) aynı fiyata bunlardan başka alınacak diğer telefonlar birazcık pişmanlık olacaktır :)
zyi bende pek başarılı görmüyorum. hele menü geçişleri beni benden alıyo :D ölüyo sony bi yapamadı şunu menü geçişleri bi lg gibi geçmiyo takılarak geçiyo gibi geliyo bana. ama arkadaş sağlam arıyo ve 1500 lük arıyo z1 çok erken geldi ve z nin fiyatı düştü 1500e rahat bulunur. ve sağlam özellikleride düşük değil

turbocore35

turbocore35

Üye
şarjı bilmiyorum ama emsal telefonları s4 , one 'dan daha fazla mAh i diye biliyorum çokmu şarj gidiyomuş ki
ben kendim uzun süreli kullanmadım ama google da falan z konularında şikayetçi olanlar var staminia modda da bildirimler gelmiyor diyenler var. mah daha yüksek ama şarj nedense az gidiyor diyorlar

Yönetici tarafından düzenlendi:
q0nzalez

q0nzalez

Üye
z konularında şikayetçi olanlar var staminia modda da bildirimler gelmiyor diyenler var. mah daha yüksek ama şarj nedense az gidiyor diyorlar
ilginç çünkü mAh en yüksek telefondu şu ana kadar emsalleri arasında.

Takipçi Satın Al

Üst Alt