Telefona şut çekmeyeceksen WP almanın bir mantığı yokişletim sistemi güzeldi ama MALZEME DANDİK ve wp de kullandım 1 haftaçok beğendim. yani yeni telefonlar nokianın yine sağlamsa eskisi gibi ise alacağım kesinlikle.
S4 fiyatına G2 alYa da Z1S'i bekle
![]()

Telefona şut çekmeyeceksen WP almanın bir mantığı yok

BANA MALZEME KALİTESİ LAZIM ÖYLE 1 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞÜNCE KIRILAN SİSTEMİ ÇÖKEN BİR TELEFON GEREKMİYOR
1500 TL LİMİTİM VAR KARDEŞİM ONA GÖRE SAĞLAM BİR TELEFON ÖNERİSİNİ BEKLİYORUM
KARDEŞİM SAKARLIĞIM VAR BİRAZ TELEFONA ÇOK DİKKAT EDERİM AMA BAZEN DÜŞÜYO YA![]()

1020 2000 tl 1900 e bulunabiliyor ama 925 1400tl .BANA MALZEME KALİTESİ LAZIM ÖYLE 1 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞÜNCE KIRILAN SİSTEMİ ÇÖKEN BİR TELEFON GEREKMİYOR
1500 TL LİMİTİM VAR KARDEŞİM ONA GÖRE SAĞLAM BİR TELEFON ÖNERİSİNİ BEKLİYORUM
KARDEŞİM SAKARLIĞIM VAR BİRAZ TELEFONA ÇOK DİKKAT EDERİM AMA BAZEN DÜŞÜYO YA![]()
. 2 side alınabilir ama zorlarsan 1020 daha iyi kamera açısından.
1020 2000 tl 1900 e bulunabiliyor ama 925 1400tl .. 2 side alınabilir ama zorlarsan 1020 daha iyi kamera açısından.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
adam 1500 limitim var diyo siz 2100lük telefonlar gösteriyosunuzbence git note 3 boşver lumia yı
wpyi kullanıp beğendiysen onu al beğenmediysen g2 al 16gblığı 1500mü 1600 mü ney ama hafıza işi kötü onunda ona göre bakyalnız 925 arkası sağlam değil anakartta çok yakınmış düşünce sorun olabilir .Sağlamlık + Kamera + Performans = Lumia 925
. 1020 en iyisi ama 925 te alınırxperia z ninde sorunu çok şarj bakımından galba .1020de pahalı şu an arkadaş için eğer wp alacaksa 925 android alacaksa g2 ama onu sevmezse xperia z alınabilir
. lg g2 hafıza sorun yartabilir ve ekran düştümü kırılabilir daha kolayz pek başarılı değil aslında1020de pahalı şu an arkadaş için eğer wp alacaksa 925 android alacaksa g2 ama onu sevmezse xperia z alınabilir
diğerleri de dayanıklı değil
arkadaş biraz dikkat ederse ancak telefona iyi bir sonuç alabilir
aynı fiyata bunlardan başka alınacak diğer telefonlar birazcık pişmanlık olacaktır 
şarjı bilmiyorum ama emsal telefonları s4 , one 'dan daha fazla mAh i diye biliyorum çokmu şarj gidiyomuş kixperia z ninde sorunu çok şarj bakımından galba .. lg g2 hafıza sorun yartabilir ve ekran düştümü kırılabilir daha kolay
zyi bende pek başarılı görmüyorum. hele menü geçişleri beni benden alıyoz pek başarılı değil aslındadiğerleri de dayanıklı değil
arkadaş biraz dikkat ederse ancak telefona iyi bir sonuç alabilir
aynı fiyata bunlardan başka alınacak diğer telefonlar birazcık pişmanlık olacaktır
![]()
ölüyo sony bi yapamadı şunu menü geçişleri bi lg gibi geçmiyo takılarak geçiyo gibi geliyo bana. ama arkadaş sağlam arıyo ve 1500 lük arıyo z1 çok erken geldi ve z nin fiyatı düştü 1500e rahat bulunur. ve sağlam özellikleride düşük değilben kendim uzun süreli kullanmadım ama google da falan z konularında şikayetçi olanlar var staminia modda da bildirimler gelmiyor diyenler var. mah daha yüksek ama şarj nedense az gidiyor diyorlarşarjı bilmiyorum ama emsal telefonları s4 , one 'dan daha fazla mAh i diye biliyorum çokmu şarj gidiyomuş ki
ilginç çünkü mAh en yüksek telefondu şu ana kadar emsalleri arasında.z konularında şikayetçi olanlar var staminia modda da bildirimler gelmiyor diyenler var. mah daha yüksek ama şarj nedense az gidiyor diyorlar