Invoke
Üye
bu kadar bilgiyle beni aydınalttıgın için çok teşekkür ederimbilgilerin cok acıklayıcı mantklı olanı xperia l 4.3 ü alıp almaması benm için çok önemli dediğin gbi ion 4.3 ü braz zor alır ion un en sogutan tarafıda buydu bnce bugün brkaç arkadaşla da konustum onlarda SP al L den daha iyi bi cihaz falan dediler aklım baya karıstı şimdi de SP çıktı
evet o led benmde cok hosuma gdiyoNe demek bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.
SP tabi ki daha iyi ben bütçen 800 lira diye SPyi hiç söylemedim. L daha alt versiyon. SP adreno 320 gpu ve çift çekirdek S4 pro işlemci kullanıyor. Nexus 4 veya Xperia Znin aynı donanımı yalnız 4
değil 2 çekirdeklisinden. 2 çekirdekli ama benchmarklarda S3den yüksek alıyorTasarımları da hoş ikisininde o alttaki ledin xperia media uygulamalarıyla uyumlu olması çok hoş oluyor.
peki nexus un ekranı nasıldı ion a kafa tutabilirmi ekran konusunda ekrana fazla önem veren biriyim bennHacı, telefonu aldın mı almadıysan bir bak bu yoruma öyle karar ver:
Biraz önce L ile İon'u yanyana koydum baktım. Dediğim gibi kamerası ve ekranı daha iyi. Ama ekranı cidden çok daha iyiymiş bunu farkettim. İkisininde parlaklığı sondaydı bence aradaki fark çok net. Dış görünüş olarak Ion her türlü önde, daha kaliteli de duruyor açıkcası. L'nin artısı önceki mesajlarda da dediğim gibi, gpusu yeni nesil işlemcisi, adreno 305'in opengl 3.0 desteklemesi falan filan... Bir de L'nin arkasında kameranın etrafında metal bir bir çember var. Onun çabuk yıpranıp, kötü duracağını düşünüyorum (sadece düşünüyorum, birinde yıprandığını filan görmedim) Neyse geçelim bunları...
Nexus4 teknosada 1,099 lira. 1,399dan düşmüş. Bence Nexus 4 almalısın, ele çok iyi oturan herşeyiyle hoş bir telefon. Güncelleme sıkıntın olmaz. Sesini kamerasını test etmedim çok iyi denmiyor ama iş görebilecek seviyede olduğuna eminim, idare eder yani. Lden kötü değildir o özellikleriylede. Nexus 4'ün performansı Xperia Zden vs iyidir, hiç L ile karşılaştıralacak telefon değil aslında =)
Git, bak, gör, Nexus4'ü incele beğenirsen parayı da ayarlayabiliyorsan al derim. Ki SP diyordun bir aralar. SPye 1200 vermektense Nexus4 almak o kadar mantıklı ki. Hemde fiyatı düşmüş, benim önceden nexus4 demememin sebebi 1399 lira olmasıydı.
Haydi hayırlısı olsun.
peki nexus un ekranı nasıldı ion a kafa tutabilirmi ekran konusunda ekrana fazla önem veren biriyim bennHacı, telefonu aldın mı almadıysan bir bak bu yoruma öyle karar ver:
Biraz önce L ile İon'u yanyana koydum baktım. Dediğim gibi kamerası ve ekranı daha iyi. Ama ekranı cidden çok daha iyiymiş bunu farkettim. İkisininde parlaklığı sondaydı bence aradaki fark çok net. Dış görünüş olarak Ion her türlü önde, daha kaliteli de duruyor açıkcası. L'nin artısı önceki mesajlarda da dediğim gibi, gpusu yeni nesil işlemcisi, adreno 305'in opengl 3.0 desteklemesi falan filan... Bir de L'nin arkasında kameranın etrafında metal bir bir çember var. Onun çabuk yıpranıp, kötü duracağını düşünüyorum (sadece düşünüyorum, birinde yıprandığını filan görmedim) Neyse geçelim bunları...
Nexus4 teknosada 1,099 lira. 1,399dan düşmüş. Bence Nexus 4 almalısın, ele çok iyi oturan herşeyiyle hoş bir telefon. Güncelleme sıkıntın olmaz. Sesini kamerasını test etmedim çok iyi denmiyor ama iş görebilecek seviyede olduğuna eminim, idare eder yani. Lden kötü değildir o özellikleriylede. Nexus 4'ün performansı Xperia Zden vs iyidir, hiç L ile karşılaştıralacak telefon değil aslında =)
Git, bak, gör, Nexus4'ü incele beğenirsen parayı da ayarlayabiliyorsan al derim. Ki SP diyordun bir aralar. SPye 1200 vermektense Nexus4 almak o kadar mantıklı ki. Hemde fiyatı düşmüş, benim önceden nexus4 demememin sebebi 1399 lira olmasıydı.
Haydi hayırlısı olsun.
LG P880 OPTIMUS 4XHD modelide fena değil he bütçeme daha da uygun gbiİnternette dolanan laflarda nexusun ekranının kötü olduğu söylenir neden bilmiyorum ama gayet iyi ve yeterli. Gidip kendin bak tabi(internetten vs sipariş vereceksen de önce bir yerde bak, gör, beğen öyle ver siparişini); ama performans olarak bu cihaz karşılaştırdığımız L ile SP ile karşılaştırılacak cihaz değil Z ile aynı donanıma sahip ve 1080 değil 720p ve daha stabil saf androidden dolayı Zden de iyi performans veren bir cihaz
bi arkadaşım ısrarla general mobile discovery almamı önerdi gayet hızlı ve güçlü telfonmuş bu telefon hakkında blgin varmıAynen çok ısınır, ama iyidir, Ldense daha mantıklı gibi;ama benim tavsiyem nexus4
bi arkadaşım ısrarla general mobile discovery almamı önerdi gayet hızlı ve güçlü telfonmuş bu telefon hakkında blgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?