S2 ayarın da dedim daha iyi demedim zaten. Çıktığında S2 rakip gösterilen cihazlar arasındaydı
1 GHZ Dual Core İşlemci Cortex A9
1 GB Ram
4 inc QHD Ekran 273 PPİ
16 GB hafıza
Tegra Cipset
5 Mp 720 P video Çekimi Radio Rom ile 1080P
HDMİ çıkış ile LCD oyun, internet, film
Isıtma tamamen yazılımsal. 4.2.2 az ısınıyor. Stock Rom da 40 dereceye çıktı en fazla oda baya yuklendin. CM7 çok fazla ısınmıyor. Tabi kullanıma bağlı. S2 kullanıcıları da ısınmadan baya bir şikayetciydi şimdi nasıl bilmiyorum.
XDA CM10.1 4.2.2 var ama kamera sorunlu onun dışında akıcı. Donanım hızlandirmada sorun var 2D oyunlarda sıkıntılı biraz ama 3D oyunlarda sorun yok. Resmi kaynaktan driver gelmeyince geliştiriciler kendileri yazıyorlar. Kernel 3.1 sonra bu sorunlar kalmayacak deniliyor. Bekleyip göreceğiz
Motorola sırf diğer cihazlar satmak için Atrix icin yaptıp hazırladığı ICS iptal etti. Kaynak kodları kimseye vermedi.
atrixe hayran kaldım eğer güncelleştirmeside olsaydı o telefonun değeri 1000 tlden aşağı olmazdı bn atrix alıcam büyük ihtimalle telefonun kalitesi belli oluo özellikleride çok iyi çokte oyun kaldırıyo daha ne isterimki zaten bütçemde sınırlı olduğundan gerçekten çok saol sen olmasaydın ben motorola hiç düşünmüyecektim gerçekten ço ksaol bnm için baya bi uğraştın çok tşk ederim
atrixde kasmalar ve ısınma oluyormuş androidte düşük aslında bn telefonu oyun oynamak için alıyorum ama andoidti düşük oldğu için oyun oynayamama bana telefon önerirmsiniz
galaxy w alabirlim 450 tlye babamın arkadaşı satıyo garantili 450 tlye az kulalnılmış onu almayı düşünoyrum ve bu telefon oyun kaldırırımı ben çok oyun oynarım ve oyunların gerçekçi olması bnm içn çok önemli andoriti düşük 2.3 yükseltilebirlimr 4.0 a fln yardım edermsn snce almalımıyım
galaxy w alabirlim 450 tlye babamın arkadaşı satıyo garantili 450 tlye az kulalnılmış onu almayı düşünoyrum ve bu telefon oyun kaldırırımı ben çok oyun oynarım ve oyunların gerçekçi olması bnm içn çok önemli andoriti düşük 2.3 yükseltilebirlimr 4.0 a fln yardım edermsn snce almalımıyım