telefon önerisi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sarangni

Üye
4.2.2

- - - Eklendi - - -

Atma S2 nerde Atrix nerde

Atrix donanımı biliyormusunuz konuşuyorsun merak ettim. 4.2.2 kurdum takır takır çalışıyor

S2 ayarın da dedim daha iyi demedim zaten. Çıktığında S2 rakip gösterilen cihazlar arasındaydı

1 GHZ Dual Core İşlemci Cortex A9
1 GB Ram
4 inc QHD Ekran 273 PPİ
16 GB hafıza
Tegra Cipset
5 Mp 720 P video Çekimi Radio Rom ile 1080P
HDMİ çıkış ile LCD oyun, internet, film

Kardeş zaten cpudan kaybedi Tegra koç ısıtıyo eski telefonumdan örnek veriom

- - - Eklendi - - -

o değilde sen nerden yükledin 4.2.2

Sarangni

Üye
Kardeş zaten cpudan kaybedi Tegra koç ısıtıyo eski telefonumdan örnek veriom

Isıtma tamamen yazılımsal. 4.2.2 az ısınıyor. Stock Rom da 40 dereceye çıktı en fazla oda baya yuklendin. CM7 çok fazla ısınmıyor. Tabi kullanıma bağlı. S2 kullanıcıları da ısınmadan baya bir şikayetciydi şimdi nasıl bilmiyorum.

Galaxy Gio 42 dereceyi gördüm.

sen nerden yükledin 4.2.2

- - - Eklendi - - -

Benim Nexus 4 şimdiye kadar en fazla 35-40 arası

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
atrixte çalışan 4.2.2 varsa link verirmsin veririsen düşünmeden sipariş vericem telefonun

Sarangni

Üye
sen nerden yükledin 4.2.2

- - - Eklendi - - -

Benim Nexus 4 şimdiye kadar en fazla 35-40 arası

XDA CM10.1 4.2.2 var ama kamera sorunlu onun dışında akıcı. Donanım hızlandirmada sorun var 2D oyunlarda sıkıntılı biraz ama 3D oyunlarda sorun yok. Resmi kaynaktan driver gelmeyince geliştiriciler kendileri yazıyorlar. Kernel 3.1 sonra bu sorunlar kalmayacak deniliyor. Bekleyip göreceğiz

Motorola sırf diğer cihazlar satmak için Atrix icin yaptıp hazırladığı ICS iptal etti. Kaynak kodları kimseye vermedi.

ooo ölme eşeğim ölme 1 sene sonra çıkar.Hadi görüşürüz ben maça gidion GFB

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
bunu telefona bi zararı varmı

- - - Eklendi - - -

kusura bakma senide çok yordum ve çok soru sordum özür diliyorum

Sarangni

Üye
bunu telefona bi zararı varmı

- - - Eklendi - - -

kusura bakma senide çok yordum ve çok soru sordum özür diliyorum

Video çekmiyor su anda üzerinden çalışıyorlar bekleyip göreceğiz. Herkes çalışacsk diyor ama bir zamanı yok. Bir haftada olabilir 6 ay da

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
atrixe hayran kaldım eğer güncelleştirmeside olsaydı o telefonun değeri 1000 tlden aşağı olmazdı bn atrix alıcam büyük ihtimalle telefonun kalitesi belli oluo özellikleride çok iyi çokte oyun kaldırıyo daha ne isterimki zaten bütçemde sınırlı olduğundan gerçekten çok saol sen olmasaydın ben motorola hiç düşünmüyecektim gerçekten ço ksaol bnm için baya bi uğraştın çok tşk ederim

Sarangni

Üye
Ben çok araştırdım almadan önce. Sende araştır sadece benim yorumlarım yeterli değil. Başka yorumlara da bak mutlaka sıkıntı yaşayanlar da olmuştur.

Bekleye bilirsen bekle Yeni telefonlar çıkacak ucuzlar wonder burda 630 Tl

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
wonder şuan kaç tl

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
atrixde kasmalar ve ısınma oluyormuş androidte düşük aslında bn telefonu oyun oynamak için alıyorum ama andoidti düşük oldğu için oyun oynayamama bana telefon önerirmsiniz

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w alabirlim 450 tlye babamın arkadaşı satıyo garantili 450 tlye az kulalnılmış onu almayı düşünoyrum ve bu telefon oyun kaldırırımı ben çok oyun oynarım ve oyunların gerçekçi olması bnm içn çok önemli andoriti düşük 2.3 yükseltilebirlimr 4.0 a fln yardım edermsn snce almalımıyım

Yunkaai

Üye

Piyasadaki androidli telefonların %40 ı 2.3 kullanıyo.İstersen romla yükseltirsin.

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
normal güncelleştirmesi yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...