Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
best tiger
Üye
Konu Sahibi
Telefon önerisi
Arkadaşlar sizden yorumlarınızı bekliyorum 3 telefon arasında kaldım lg l9, galaxy s3 mini ve htc Desire x hangisini onerirsiniz şimdiden teşekkürler
KinG Tornado
Üye
Müzik Ve Video Konusunda Desire x Oyun ve Web Konusunda Galaxy s3 mini Öneririm Sana Kalmış
herkese teşekkürler arkadaşlar bu lg l9 telefonunu gören bizzat inceleyen var mı internetten incelemesine baktım ama bizzat eline alıp inceleyen birisi varsa bilgi verebilir mi
skywalker06
Üye
S3 mini'yi tavsiye ediyorum çok güzel telefon
Recep Özmen
Üye
S3 Mini tavsiye ediyorum.
best tiger
Üye
Konu Sahibi
Tamam sağolun arkadaşlar
mehmett3452
Üye
s3 mini.
caglar9726
Üye
bastan LG alma s3mini yada desire x , desire x iyi hostur s3mini yle kafa kafayadır ama Ben desireX kullannicisi olarak s3mini diyorum.
eger buyuk ekran istiyosan l9 iyidir.yoksa s3mini diyorum
ZaZuM
Üye
S3 mini güncel bi cihaz ve abisi s3 u aratmadği söyleniyor lg rom konusunda desteğin kötü olduğunu göz önünde bulundur
PaTRoN23
Üye
s3 mını herturlu lg l9 degılde l5 ı ınclemıstım cok yavastı oyunlarda kasıyordu ama l9 da oyle mı olur bılmem ısletım sıstemı bıraz daha ıyı sanırım. Ama bence dıgerlerını bosver s3 mını al.