telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsanekral_92

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerisi
arkadaşlar galaxy mini 2 almayı düşünüyorum sizin öneiniz nedir 500tlyi geçmesin :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim o fiyata alacağın en iyi telefon Nokia 603 olur bence o fiyata android alma Android'den soğursun.

efsanekral_92

Üye
    Konu Sahibi
lolaman

lolaman

Üye
600 tl biriktir Sony Xperia U al 600 tl civarı.

• Beğen
Tepkiler: efsanekral_92
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
603 ü arkadşım kullanıyor hiç memnun değil yoksa bende onu almayı istiyordum

Onlar istisna kardeşim ama o fiyat en iyi telefon 603'tür. Ama ille de Android alacağım diyorsan bence biraz daha para biriktir 700 - 800 lira falan olunca Galaxy S II Al bence.

• Beğen
Tepkiler: efsanekral_92
lolaman

lolaman

Üye

Onlar istisna kardeşim ama o fiyat en iyi telefon 603'tür. Ama ille de Android alacağım diyorsan bence biraz daha para biriktir 700 - 800 lira falan olunca Galaxy S II Al bence.
Yok be sen fazla uçtun hafıza kartı desteği olmasada Sony Xperia U iyi 4 gb hafızası var ve sII ile aralarında çoooook çooook fark yok fark var ama asphalt 7 yi açıyor xperia u

Mufche

Mufche

Üye

Galaxy Ace 2 olmasiın o fiyata :)

efsanekral_92

Üye
    Konu Sahibi
mini 2 ile galaxy gio arasında ne fark var fiyatları farklı ama özellkileri aynı

zombaka

zombaka

Üye
Nokia 6600 benim telefon çok güzeldir

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Konuyu bir de cep. genele aç derim ve bence 603. U da arttırılamayan 4 gb hafıza neyine yetecek ki. S2 ile çok çok fark yok demişsin e yuh artık.

acuxx

acuxx

Üye
harbi bu konunun burda ne işi var modlar buraya uğramıyo herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...