Iphone 4s in s2 ye göre artısı ne sanki bitek arkasında elma var s2 cok sağlam bir cihaz
Madem öyle neden forumda hala 4s le s3 karşılaştırlıyor ?
'önyargı'. Pahalı bir cihaz olduğu içi dünyanın en iyisi sanılıyor...
Galaxy SII 4.3 inç iphone 4s 3.5 inç hangisinde oyun oynamak zevkli olur sizce?Veya mesajlaşmak internette surf yapmak?
4s hiç bana göre değil kız telefonu parmakların çok küçük olucak s2 dede her türlü oyun en kral biçimde çalışıyo ayrıca.optimizasyon sorunu halledildiğine göre iosun elinde androide karşı koz kalmadı. mecburen iphoneda büyük ekrana geçmek zorunda artık4s te hic oyun oynadin mi? Mesajlastin mi ya da internette surf yaptin mi? Durust ol lutfen.
o soruyu bana sormamıştın ama cevaplayım senden çok internette gezmişimdir safari gibi bir tarayıcısı olduğu için utansın o telefon bi xvids e giremedim flash playersiz internet deneyimi s2nin internet performansıyla kıyaslayamazsınSen sorumu cevapla dostum. Hic oyun oynadin mi hic mesajlastin mi hic internette dolastin mi iPhone ile? Hani "cok kucuk, kiz telefonu (!)" filan diyosun ya![]()
puffinden bahsediyosan o kadar saçma sapan bir taratıcı görmedim gir bi s2ni kendi tarayıcısıyla flash sitelerinde takıl. ayrıca tr deki sitelerin hepsi flashİlk tespitini neye dayanarak yaptin anlamis degilimBir siteye giremedin diye koca ios'i kotulemen de biraz sacma. Kaldi ki tarayicidaki flash sorununu farkli tarayicilarla cozebilirsin
![]()
seninle birşey tartışılmaz devam etSadece puffin yokAyrica hic iphone kullandin mi? Merak ettim de
4s hiç bana göre değil kız telefonu parmakların çok küçük olucak s2 dede her türlü oyun en kral biçimde çalışıyo ayrıca.optimizasyon sorunu halledildiğine göre iosun elinde androide karşı koz kalmadı. mecburen iphoneda büyük ekrana geçmek zorunda artık
eness197 arkadaşımız cahillerle tartışmanın anlamsız olduğunu anlamış ve susmuş ...seninle birşey tartışılmaz devam et
o kim la ayrıca 3gs kullanıpta bu telefonlar hakkımda yorum yapma 50-100 mesaj çok açıklayıcı olmuş gerçekten mesajla iphoneun ne alakası var anlamadım 4s abimde var çok gördük bu yalanları git elektrowolrlde orda telefonlar wifi bağlı durumda incele akşama kadarBenim abimde 4s var günde 50-100 arası mesaj yazıyor parmakları hiçte kız parmağı gibi değil ayrıca bılmeden elıne alıp incelemeden kullanmadan yorum yapma internette 1-2 video izleyerek telefonun kalitesını kullanışlı olup olmadığını anlamassın..
- - - Eklendi - - -
eness197 arkadaşımız cahillerle tartışmanın anlamsız olduğunu anlamış ve susmuş ...

o kim la ayrıca 3gs kullanıpta bu telefonlar hakkımda yorum yapma 50-100 mesaj çok açıklayıcı olmuş gerçekten mesajla iphoneun ne alakası var anlamadım 4s abimde var çok gördük bu yalanları git elektrowolrlde orda telefonlar wifi bağlı durumda incele akşama kadar![]()