telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moniacful

Üye
jb yi beke kanka optimize farkı ortadan kalkınca tam performan alırsın o zaman ve android gücüne güç katar

MuhammedAliAKB

Üye
bencede iPhone 5 çıktığı zaman 4s'in fiyatı belki düşer

karamba70

Üye
s2 üzerine telefon tanımam 4s bence rakip bile değil

• Beğen
Tepkiler: -Emre
lolaman

lolaman

Üye
Galaxy SII 4.3 inç iphone 4s 3.5 inç hangisinde oyun oynamak zevkli olur sizce?Veya mesajlaşmak internette surf yapmak?

Epple

Epple

Üye
Galaxy SII 4.3 inç iphone 4s 3.5 inç hangisinde oyun oynamak zevkli olur sizce?Veya mesajlaşmak internette surf yapmak?

4s te hic oyun oynadin mi? Mesajlastin mi ya da internette surf yaptin mi? Durust ol lutfen.

moniacful

Üye
4s te hic oyun oynadin mi? Mesajlastin mi ya da internette surf yaptin mi? Durust ol lutfen.
4s hiç bana göre değil kız telefonu parmakların çok küçük olucak s2 dede her türlü oyun en kral biçimde çalışıyo ayrıca.optimizasyon sorunu halledildiğine göre iosun elinde androide karşı koz kalmadı. mecburen iphoneda büyük ekrana geçmek zorunda artık

Epple

Epple

Üye
Sen sorumu cevapla dostum. Hic oyun oynadin mi hic mesajlastin mi hic internette dolastin mi iPhone ile? Hani "cok kucuk, kiz telefonu (!)" filan diyosun ya :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sony Xperia S al gitsin herşey var onda kamera, performans, akıcılık multimedya, oyun vb. :oke:

moniacful

Üye
Sen sorumu cevapla dostum. Hic oyun oynadin mi hic mesajlastin mi hic internette dolastin mi iPhone ile? Hani "cok kucuk, kiz telefonu (!)" filan diyosun ya :)
o soruyu bana sormamıştın ama cevaplayım senden çok internette gezmişimdir safari gibi bir tarayıcısı olduğu için utansın o telefon bi xvids e giremedim flash playersiz internet deneyimi s2nin internet performansıyla kıyaslayamazsın

Epple

Epple

Üye
İlk tespitini neye dayanarak yaptin anlamis degilim :) Bir siteye giremedin diye koca ios'i kotulemen de biraz sacma. Kaldi ki tarayicidaki flash sorununu farkli tarayicilarla cozebilirsin ;)

moniacful

Üye
İlk tespitini neye dayanarak yaptin anlamis degilim :) Bir siteye giremedin diye koca ios'i kotulemen de biraz sacma. Kaldi ki tarayicidaki flash sorununu farkli tarayicilarla cozebilirsin ;)
puffinden bahsediyosan o kadar saçma sapan bir taratıcı görmedim gir bi s2ni kendi tarayıcısıyla flash sitelerinde takıl. ayrıca tr deki sitelerin hepsi flash

Epple

Epple

Üye
Sadece puffin yok ;) Ayrica hic iphone kullandin mi? Merak ettim de

MrExpert

MrExpert

Üye
4s hiç bana göre değil kız telefonu parmakların çok küçük olucak s2 dede her türlü oyun en kral biçimde çalışıyo ayrıca.optimizasyon sorunu halledildiğine göre iosun elinde androide karşı koz kalmadı. mecburen iphoneda büyük ekrana geçmek zorunda artık

Benim abimde 4s var günde 50-100 arası mesaj yazıyor parmakları hiçte kız parmağı gibi değil ayrıca bılmeden elıne alıp incelemeden kullanmadan yorum yapma internette 1-2 video izleyerek telefonun kalitesını kullanışlı olup olmadığını anlamassın..

- - - Eklendi - - -

seninle birşey tartışılmaz devam et
eness197 arkadaşımız cahillerle tartışmanın anlamsız olduğunu anlamış ve susmuş ...

moniacful

Üye
Benim abimde 4s var günde 50-100 arası mesaj yazıyor parmakları hiçte kız parmağı gibi değil ayrıca bılmeden elıne alıp incelemeden kullanmadan yorum yapma internette 1-2 video izleyerek telefonun kalitesını kullanışlı olup olmadığını anlamassın..

- - - Eklendi - - -

eness197 arkadaşımız cahillerle tartışmanın anlamsız olduğunu anlamış ve susmuş ...
o kim la ayrıca 3gs kullanıpta bu telefonlar hakkımda yorum yapma 50-100 mesaj çok açıklayıcı olmuş gerçekten mesajla iphoneun ne alakası var anlamadım 4s abimde var çok gördük bu yalanları git elektrowolrlde orda telefonlar wifi bağlı durumda incele akşama kadar :D

Epple

Epple

Üye
Oncelikle seviyeni korursan sevinirim. Asil konuya gelirsek, sana sadece bi soru sordum hic iPhone kullandin mi diye. Cunku bilip bilmeden sirf kotulemek icin atip tutuyosun. Soru sordum, suclu ciktim. iOSu kotulemek icin kodlanmis gibi bir halin var soyleyeyim.

MrExpert

MrExpert

Üye
o kim la ayrıca 3gs kullanıpta bu telefonlar hakkımda yorum yapma 50-100 mesaj çok açıklayıcı olmuş gerçekten mesajla iphoneun ne alakası var anlamadım 4s abimde var çok gördük bu yalanları git elektrowolrlde orda telefonlar wifi bağlı durumda incele akşama kadar :D

Sana şöyle açıklıyım dedınya 3.5 inç neye yeter küçük parmaklı olmak gerek benım abımde o kuçuçuk dediğin ekranla gunde 50-100 mesaj yazıyor.. Sen bu tür suçlamalarda buluna bılırsın ancak ben kımse yalan soylemekten zevk almam ve deıklerımın hepsi doğrudur senın gıbı sevıyeyı duşurecek değilim 4s ulaşılmaz bir cihaz değil yani yalan niye söyliyim ? Parasını vermş almış ... Son olaraklada... LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...