Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
N8 den sıkıldım artık yeni bi telefon almayı düsünüyorum 2000tl bütcem var cok oyun oynamasını seven biri değilim sarjı dayanıklı olmalı internette dolasmayı severim Iphone 4S,Samsung Galaxy S3,Samsung Galaxy Note,HTC One X aklımdaki telefonlar.Hangini tavsiye edersiniz ve en önemlisi her siteden rahatca video izleyebilmeliyim.

isobabakral

isobabakral

Üye
note al bence cok zevkli olur kocaman ekran

klongs

klongs

Üye
galaxy s3 ya da note

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
samsung note veya lumia 900

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
one x'ten memnunum. alanlarda memnun genelde. imzamdaki klübümüze bi bakmanı tavsiye ederim..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Note iyi telefon o zevki hiçbir telefon vermez.Note ile SG3 arasında seçim yap ama sosyal ağlar ve internet performansı nedeniyle sana Lumi 900ü de öneririm.

- - - Eklendi - - -

Note güzel bugün kullandım da asırı büyük cebime sığmaz onu düsünüyorum :)

- - - Eklendi - - -

Bi daha hayatta nokia telefon almam :)

Tabi senin fikrin ama sebebini merak ettim

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
burda microsoft var ama

saglamlık(nokia) + teknoloji(microsoft) = lumia 900

iyi düşün

isobabakral

isobabakral

Üye
nokia telefon alinirmi la son direnis bu wp max 1 yil surcek lumia, s3 s2 onex 4s in yanindan gecemez

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Wpnin Andrıidten daha uzun süre piyasada duracağına kalıbımı basarım...Telefonların iyi oldukları farklı yönler olduğunu kabul etmediğin gibi kendi işine yarayan telefonu en iyi gibi sunuyorsun...Sosyal ağlar ve internet konusunda o dediğin yanına yaklaşamadığı telefonlardan çok daha önde.Arkasında Mıcrosoft var ayrıca.Sana bunu daha önce de anlattım ama işte.

isobabakral

isobabakral

Üye
microsoftta microsoft butun forumda bunu yazmisin gec o isi gec internet olarak lumia nerde lumia kullandinmi sanki

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
microsoftta microsoft butun forumda bunu yazmisin gec o isi gec internet olarak lumia nerde lumia kullandinmi sanki

Evet kullandım.Microsoft'ta microsof değil benim yazdıklarım yaklaşık 3 sayfa dolusu bilgi içeren mesaj yazdım sana senin yazıdığın küstah cevaplar ise en fazla geç onu geç oluyor ya da konuyu değiştirmek.Bu nasıl bir fanlık anlayamadım ki.

Otroligt

Otroligt

Üye
Gülmekten başka yapabildiğin birşey de yok zaten :)

isobabakral

isobabakral

Üye
nokia forumuna girince boyle olyo

Otroligt

Otroligt

Üye
Kardesim zorla mı tutuyoruz. Bilinçsizce konuşmaktan başka birşey yaptığın yok. Öncelikle forumda nasıl konuşman gerektiğini öğrenmelisin sana insanlara örümcek kafalı vs. deme yetkisini kim verdi? Tek yapabildiğin konuları kirletmek.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
sadece guluyom hazirda apple samsung htc varken insanlari yaniltmayin

- - - Eklendi - - -

ayrica forumun herkosesine bunlari yazmissin sen fanın en dibisin

Sen her köşeye yazınca bende cevap olarak yazmak zorunda kalıyorum.Ben Lumialar mükemmel demiyorum BAZILARI gibi yobazca bağlanmıyorum bir fikire.İlk mesajımda da sosyal ağlar ile entegrasyonu ve internet performansı için lumia'ya bakabilirsin dedim.Bir yandan da Galaxy Note'u övdüm o da iyidir onun zevkini hiçbir telefon vermez dedim.Sen ise bilinçsizce yönlendirmeye devam ediyorsun.Hala hiç Wp kullandın mı ve Wp kaç yıldır var sorularına cevap vermedin.Sanki 10 yıldır Wp varmışta gelişmemiş gibi gösteriyorsun...

isobabakral

isobabakral

Üye
omunia kullandim ve bidaha windowsa bulasmam

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Biz gidip yeri gelince android'i överiz yeri gelince Nokia'yı yeri gelince IOS'u çocuğun biri gelir fansınız der, nokia forumuna geldim der sonra neden hakaret neden küfür ettin neden ceza aldın olur...Nokia forumuysa gidebilirsin seni tutan yok hiç yoktan konular kirlenmez.

- - - Eklendi - - -

omunia kullandim ve bidaha windowsa bulasmam

Omnia'nın işlemcisini biliyor musun ya da hangi kesime hitap ettiğini :kop: Omnia kullandım Wp'ye bulaşmam diyor ya :kop: Bende Turkcell T10 kullandım Android'e Iphone 1 kullandım IOS'a, N71 kullandım Symbian'a bulaşmam :ehe

theposies

theposies

Üye
Biz gidip yeri gelince android'i överiz yeri gelince Nokia'yı yeri gelince IOS'u çocuğun biri gelir fansınız der, nokia forumuna geldim der sonra neden hakaret neden küfür ettin neden ceza aldın olur...Nokia forumuysa gidebilirsin seni tutan yok hiç yoktan konular kirlenmez.

- - - Eklendi - - -

Omnia'nın işlemcisini biliyor musun ya da hangi kesime hitap ettiğini :kop: Omnia kullandım Wp'ye bulaşmam diyor ya :kop: Bende Turkcell T10 kullandım Android'e Iphone 1 kullandım IOS'a, N71 kullandım Symbian'a bulaşmam :ehe

:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt