telefon önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerisi ?
arkadaşlar, bir arkadaşım telefon almaya karar vermiş ve bütçesi en fazla 600 lira. benden yardım istedi. şu aralar bimekste nokia 603, 600 lira ve 603 almasını söyledim. C6-01e de sıcak bakıyor. birde sizin görüşlerinizi almak istiyorum siz hangi telefonu önerirsiniz ?

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Sony xperia neo v tabi bütçeyi biraz zorlaması lazım

oguzaydin

Üye
603

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
603'ün kamerası 8MP olsaydı dadından yinmezdi :ehe

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi

sağol

----------Eklendi @ 22:09:02 ---------- Yazıldı @ 22:05:33 ----------

​evet bu fiyata 603 almak mantıklı onun dışında samsung modelleri de bakabilir..

galaxy ace, fit falan var o bütçeye alınabilecek samsung onlarada sıcak bakmıyor. C6-01e daha sıcak bakıyor kamerası hoşuna gitti sence ne yapmalı ?

----------Eklendi @ 22:10:12 ---------- Yazıldı @ 22:09:02 ----------

603'ün kamerası 8MP olsaydı dadından yinmezdi :ehe

kesinlikle :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam 603 o fiyata alınabilecek en mantıklı cihaz..bada sistemli modellerede bakabilirsin spot olarak wave 2 alabilirsin mesela..
sağol

----------Eklendi @ 22:09:02 ---------- Yazıldı @ 22:05:33 ----------

galaxy ace, fit falan var o bütçeye alınabilecek samsung onlarada sıcak bakmıyor. C6-01e daha sıcak bakıyor kamerası hoşuna gitti sence ne yapmalı ?

----------Eklendi @ 22:10:12 ---------- Yazıldı @ 22:09:02 ----------

kesinlikle :D

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
hocam 603 o fiyata alınabilecek en mantıklı cihaz..bada sistemli modellerede bakabilirsin spot olarak wave 2 alabilirsin mesela..

anladım. yok almaz yani çünkü bundan önceki telefonu spot samsung F480i'ydi ekranında ölü piksel, flashında arıza falan çıktı bi daha spot alacağını zannetmiyorum

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam şöyle bir durum var s8000 jet,f480i gibi cihazlar zaten toplama cihazlar olduğu için spot imajını hep zedelediler ve hala devam ediyorlar.wave 2 gibi cihaz'ın spotunda da faturalısında da sorun olmaz..
anladım. yok almaz yani çünkü bundan önceki telefonu spot samsung F480i'ydi ekranında ölü piksel, flashında arıza falan çıktı bi daha spot alacağını zannetmiyorum

vavra22

vavra22

Üye
603 en mantıklısı bi kere hem tipi açısından hemde hızı açısından c6-01 den çok daha ön plana çıkıyo geleceği olan bir telefon, sırf megapiksel ve flaş için c6-01 alınmaz. 603 en doğru tercih olabilir .

gölgee_65

gölgee_65

Üye

Hocam coolcrash arkadaşım haklı!
spot modellerde samsung s8000 jet, s8300, f480 vs gibi piyasada sıfırı kalmayan modeller toplama olduğu için spot imajını zedeliyor. Spot alırken alacağınız modelin toplama olmadığını birebir orijinal olduğunu anlamak için 2 püf nokta var:
1. o modelin hala piyasada sıfır garantilisi olmalı yani üretimi durmamış olmalı
2. alacağın spot samsung modelin üstündeki koruyucu jelatinin üzerinde yazılar ve şekiller olmalı(aynı teknoloji mağazalarındaki modeller gibi gps, wifi, android şekli gibi)yani o kullanmak için o ekran üzerindeki kaldırmak gerekli.
Dikkat ederseniz jet, f480i gibi modellerin üzerinde normal koruyucu jelatin olur. ;)

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
evet bunu farketmemiştim doğrusu..dediklerin mantıklı bende alırken normal jilatin vardı..velhasıl sadece bu cihazlara özgü bir kabahattir bu..spot cihazı gözünde kötüleme sadece yurtdışından gelmiş faturası olmayan garantisi sadece uluslararsı kapsamında olan bir cihaz bu kadar..

spot modellerde samsung s8000 jet, s8300, f480 vs gibi piyasada sıfırı kalmayan modeller toplama olduğu için spot imajını zedeliyor. Spot alırken alacağınız modelin toplama olmadığını birebir orijinal olduğunu anlamak için 2 püf nokta var:
1. o modelin hala piyasada sıfır garantilisi olmalı yani üretimi durmamış olmalı
2. alacağın spot samsung modelin üstündeki koruyucu jelatinin üzerinde yazılar ve şekiller olmalı(aynı teknoloji mağazalarındaki modeller gibi gps, wifi, android şekli gibi)yani o kullanmak için o ekran üzerindeki kaldırmak gerekli.
Dikkat ederseniz jet, f480i gibi modellerin üzerinde normal koruyucu jelatin olur. ;)

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
hocam şöyle bir durum var s8000 jet,f480i gibi cihazlar zaten toplama cihazlar olduğu için spot imajını hep zedelediler ve hala devam ediyorlar.wave 2 gibi cihaz'ın spotunda da faturalısında da sorun olmaz..

işte bunu arkadaşa anlatamıyorum kesinlikle spot almam diyor "ya C6-01 ya da 603 birini söyle gidip yarın alıyım" dedi bende 603'ü al dedim. yardımların için çok teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 23:26:25 ---------- Yazıldı @ 23:24:41 ----------

dediğim gibi arkadaş spot mal almamakta kararlı. yardımların için çok teşekkür ederim.

• Beğen
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
rica ederiz kardeşim ne demek ama en azından 603 tercih ettin güzel cihaz..güle güle kullanır inş..
işte bunu arkadaşa anlatamıyorum kesinlikle spot almam diyor "ya C6-01 ya da 603 birini söyle gidip yarın alıyım" dedi bende 603'ü al dedim. yardımların için çok teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 23:26:25 ---------- Yazıldı @ 23:24:41 ----------

dediğim gibi arkadaş spot mal almamakta kararlı. yardımların için çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: bu_rakrak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt