Telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi?
S.a arkadaşlar nişanlıma telefon almayı düşünüyorum ama bir türlü işin içinden çıkamadım.
Hem bir bayana yakışır olsun istiyorum, hemde kamerası dokunmatiği falan iyi olsun birde şu arada donukluk yapan sinir bozucu tellerden olmamasına özen gösterdim ama bir türlü aradığım teli bulamadım. Umarım sizler bana yardımcı olabilirsiniz şimdiden çok teşekkürler...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bayana alınacaksa lg optimus me al hocam bime gelecek 300 lira kaçırma bence android 2.2 yüklü 3 mp kamera kapasitif ekran v.s

XER01

XER01

Üye
Bütçe ?

futbol123

futbol123

Üye
nokia e63 olabilir kırmızı renk saturn de 299tl ye düşmüş
samsung gio yada beyaz renk 450tl

61semih

61semih

Üye
samsung gio nun beyazı gayet ıyı kıbar hızlı dokunmatıgı cok hassas

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bayanlar iphone'a bayılır :ehe
optimus white ya da beyaz galaxy gio olabilir. :oke:

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iphone düşündüm ama çok pahalı bütçe olarak maximum 600-800 arası düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Arkadaşlar iphone düşündüm ama çok pahalı bütçe olarak maximum 600-800 arası düşünüyorum

iphone bi bayana gitmez çok büyük bi telefon bence lg optimus me al yada c6 01 alabilirsin ufak kibar ve özellikleri gayet iyi

__xXx__

__xXx__

Üye
c6-01 i de düşünebilirsiniz ufak tefek ve çok kaliteli ekrana ve gayette güzel bi kameraya sahip ayrıca donma yavaş çalışma gibi bi sıkıntısı da yok illa android olsun derseniz bende galaxy gionun beyazını önerebilirim yada samsung galaxy ace

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler büyük ihtimalle Samsung Galaxy Gio yada Nokia C6-01 alacağım.

'Patron

'Patron

Üye
c6-01 hem kıbar hem dokunmatığı ve kamerası 10 numara. bence kaçırma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt