Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noumania

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi
Öncelikli alacağım telefonda qwerty klavye ve wi-fi olması gerekmektedir. Bir de şarjı sağlam olmalı çok mesajlaştığımdan hiç yoktan günü çıkarsın :)
Bende nokia n73 vardı hemen hemen 3buçuk sene oldu ve artık miladını doldurdu klasik nokia hataları yüzünden 2-3 kez servise yollamak zorunda kaldım artık nokia pek tercihim değildir ancak yinede güzel sağlam öneriniz varsa dinlerim :)
benim aklımda olanlar samsung corby pro (satışı devam ediyormu bilmiyorum),nokia c3(çok hatalı diyorlar),samsung chat 335(kasma sorunu var diyorlar bilemedim)
sizin düşünceleriniz nedir fazla uçuk bir fiyat olmasında max fiyatı 400 diyelim :)
Teşekkürler

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung Corby Pro alabilirsin. Bir de eğer Samsung S5330 Wave Pro modeli türkiyeye geldiyse onu tavsiye ederim.

noumania

Üye
    Konu Sahibi
baktım ama daha gelmemiş sanırım güzel telefon ancak benim eylül ortasında almam gerekiyor o zamana kadar gelirse dediğiniz olur :) peki chat nasıl bir bilginiz var mı fazla bir beklentim yok telefondan işimi görsün yeter çokta sorun çıkarmasın başıma :)

thebackkk

Üye
turkcel t20(450tl) veya bi üst modeli olan huawei ideos x5 (569tl) şiddetle tavsiye edilir...

mstf_l

mstf_l

Üye
400 liran varsa ve klavyeli istiyorsan e63 derim kesinlikle ucunude alır

----------Eklendi @ 05:57:56 ---------- Yazıldı @ 05:57:21 ----------

n73 ten sonra zaten bu uc telefonla sıkılırsın

bveo

bveo

Üye
lg gw620

bsliali

Üye
samsung ch@t da kasma sorunu falan yok 2 aydır en ufak yavaşlama yok telefonda...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
e63 almanı tavsiye ederim.

rapvadi

Üye
340 liraya bimeksten e63 al derim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
blackberry cruve 8520 al hocam türkcell de herkeze 400 lira ister faturalı ister faturasız ol

noumania

Üye
    Konu Sahibi
blackberryi gördüm şimdi oda alternatiflerin arasında olsun peki :) chat ile e63 arasında kaldım şuanda tekrar nokia kullanmak istemiyorum n73 teki sorunlardan dolayı ama kararsızım..

mstf_l

mstf_l

Üye
blackberryi gördüm şimdi oda alternatiflerin arasında olsun peki :) chat ile e63 arasında kaldım şuanda tekrar nokia kullanmak istemiyorum n73 teki sorunlardan dolayı ama kararsızım..
Benim sana dedigim gibi yap arkadasım eger hic programla internetle isim olmaz dersen c3 ama girerim internete azda olsa yıutube falan takılırım dersen e63

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aman hocam N73 zaten Nokia'nın en berbat telefonlarından kasma/donma var baya çünkü işlemcisi 202 mhz mi neydi doğal olarak yetmiyordu. Nokia E63'de kesinlikle N73'deki sorunlarla karşılaşmazsın. Bikere işlemcisi kendi sınıfı için yeterlidir. Samsung Chat 335 modeli de seni sıkıntıya sokmaz. E63'de oyun seçeneği biraz daha fazla olur tek artısı bu onun dışında ikisi de her yönden aynı telefonlar.

noumania

Üye
    Konu Sahibi
valla öyle güzel telefon ancak donma vs sorunları var delirtiyor adamı. o olmasa zaten ne kadarsa parası servise verip yaptıracaktımda artık tak etti :) peki o halde herkese teşekkürler e63-chat arasından karar verip alacağım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt