Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi
arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden dolayı konu içeriği değişmiştir zaten öneriler yapılmıştır artık öneriye gerek kalmamamıştır

pRime.

pRime.

Üye
C6-01 derdim ama 750tl civarı. Htc veya se modellerine baktın mı Hasan?

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ya sadece nokia dedi öyle olsa bir se önerirdim ayrıca hafıza ve kamera iyi olsun diyor

----------Eklendi @ 21:38:48 ---------- Yazıldı @ 21:38:33 ----------

sen bir saysana diğerlerinden

61semih

61semih

Üye
arkadasım vallaha zor o fıyat aralıgında en ıyı telefonlar bence samsung,lg, htc ve motorola nın modellerı var.c7 felan olsa neyse derım en azından tasarımı cok beğenılıyor.fakat ben kımseye nokıa onermıyorum.nokıa nın en guzel telefonları e7,n8 bana gore.fakat o fıyat aralıgı hem arkadasına uymuyor hemde bence o fıyatı hak etmıyor.kolay gelsın

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
bana o fiyat aralığındaki se ve htc modellerini syabilirmisin semih

61semih

61semih

Üye
htc nın wildfire modelı ve cıkacak olan wildfire s olabılır. hatta htc touch 2 bıle olabılır. se da x10 mın pro,lg optımus one.motorola milestone yada avruopada satılan yakında gelecek olan defy modelı en ıyısı aslında avrupada 350 avro burdada 750 tl felan olur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Galaxy Ace iyi bir seçenek o fiyatta.Ama Nokia istiyorsa hafızası ve kamerası iyi olan X6'dan baska bi seçenek yok o fiyata.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
X6,ace gio mını falan :oke:

masacre4588

Üye
bir hafta icinde timlere yayılır herhalde huawei ideos x5 i incele pişman olmazsın nokia alma artık bence..

61semih

61semih

Üye
bir hafta icinde timlere yayılır herhalde huawei ideos x5 i incele pişman olmazsın nokia alma artık bence..

evet bu telefonun vıdeo ıncelemesını ızledım.telefon kendılıgınden flash desteklıyor gercekten super bır telefon ve 600 tl cıvarı olacakmıs sanırım fıyatı.ekranı olsun oyun performansı olsun alınası bır telefon fakat markası benı dusunduruyor.satıs sonrası hızmetlerını bılmedıgım ıcın ve ıkıncı elde fazla zarar etmemk ıcın uzak dururum heralde

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
evet bu telefonun vıdeo ıncelemesını ızledım.telefon kendılıgınden flash desteklıyor gercekten super bır telefon ve 600 tl cıvarı olacakmıs sanırım fıyatı.ekranı olsun oyun performansı olsun alınası bır telefon fakat markası benı dusunduruyor.satıs sonrası hızmetlerını bılmedıgım ıcın ve ıkıncı elde fazla zarar etmemk ıcın uzak dururum heralde

katılıyorum markası insanı düşündürüyor

technoshark

technoshark

Üye
Nokialar işletim sistemini değiştirmediği iiçin bence tercih sebebin olmamalı diye düşünüyorum android işlemcili telefon alman daha mantıklı...

technoblue

technoblue

Üye
nokia işletim sistemini değiştirmeme konusunda hala direniyor. symbianı geliştirme peşinde koşuyor hala. ama android işletim sistemli telefonları kullanan kullanıcılar nokia'nın nasıl bi hata yaptığının fazlasıyla farkında. neyse konumuza gelecek olursak huawei ideos x5 benimde dikkatimi çekti özellikleri tasarımı felan oldukça iyiye benziyor ama yeni bir telefon ne kadar güven veriri orası tartışılır. eğer nokia ile kıyasalanacaksa galaxy gio da alınabilir. son olarak da lg optimus me tavsiye ederim. tasarımı ve özellikleri oldukça başarılı bir smartphone. android 2.2 froyo işletim sistemli gayet hızlı bir smartphone.

Ocean258

Ocean258

Üye
Android işlemcili bi telefon alsan daha ıyı edersın.. ılk once onda bı karar kıl bence..

buket2

buket2

Üye
c6 gayet hoş ya da n71 mesela?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...