telefon önerisi........... Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thenejat

thenejat

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerisi........... Yardım!
Arkadaşlar 700-800 tl arasında tel. bakıyorum xperia ray aklıma takıldı öneren yada önermeyen arkadaşlar varmı?
700-800 tl arası başka bildiğiniz tel varsa önerebileceğnz tel. varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür eredim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
800 liraya bulabilirsen eger Arc ya da Arc S öneririm bulamazsan eger Neo V'de iyidir.
Ray'da aynı düzeyde ama ekran boyutu ve tasarımı benim saydıklarım kadar iyi degil.

rosmisal

Üye
sony ericsson xperia arc s bulabilirsen al,ama biraz daha bütçe artırabilirsen samsung galaxy 2 alın derim

15097

15097

Üye
Arc s almalısın daha mantıklı olur :ok2:

thenejat

thenejat

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarnz için teşekkür ederim ama arc, arc S, galaxy S2 bunların boyutları çok büyük :( daha zarif bi tasarım bakıyorum neo v de iyi aslında ama hala kararsızım xperia ray tipi falan çok hoşuma gidiyo Sony Xperia go çıkmış ama daha türkiyeye gelmemiş sanırım yoksa onumu beklemeliyim hiç bilmiyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
yorumlarnz için teşekkür ederim ama arc, arc S, galaxy S2 bunların boyutları çok büyük :( daha zarif bi tasarım bakıyorum neo v de iyi aslında ama hala kararsızım xperia ray tipi falan çok hoşuma gidiyo Sony Xperia go çıkmış ama daha türkiyeye gelmemiş sanırım yoksa onumu beklemeliyim hiç bilmiyorum

O donanımla sahane oyunlar oynamak için heybetli bi ekran da gerekiyo büük ekran bu yüzden gerekli..

thenejat

thenejat

Üye
    Konu Sahibi
orası öylede tabide bana biraz zarif bi tasarım lazım

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
xperia u yu tarif ediyosun sen 800 tlye bulabilirsin hem zarif hem şık hem çiftt çekirdek turkcell d calısıyorum 531 496 18 54 ara yardımcı oliyim.

Xelord

Xelord

Üye
ray ile neo v nin donanım açısında filan bir farkı yok arc s de çok büyük bir fark yok. birinin açtığı oyunu diğeri de açacaktır. Tasarımdı zerafetti diyorsan Arc S ile Ray iyi bence. Neo V çok kalın.
Ben ray kullanıyorum. Oyunları çalıştırıyor ama ekranım az daha büyük olsa daha iyi olurdu dediğim de çok oluyor. Ama telefon güzel ince zarif. Rayin bir eksisi: hdmi girişi yok. Arc s ile neo v de var bu. Telefonu, televizyona bağlayıp oyun oynamak vardı.

Yanlış hatırlamıyorsam xperia u da hafıza kartı yok. nereye yükleyecen oyunu müziği? dahili belleğe sığacağını sanmıyorum.

Tasarım diyorsan arc s de var tasarım. Ekranı da büyük, oyunda oynarsın, film de izlersin.
Arc s'i biraz araştır derim.

jamal2012

Üye
bence kardeşim 200tl daha ver xperia s al super telefon ama alırken arka kapagını cıkar ve sag ust koselerın bıraz altlarında AABB yada AB ile baslayan seri numarası olucak AA ıle baslıyosa alma sarı leke sorunu var AB veya BC AC ile başlayanlardan al.harbi süper telefon sadece sarj sorunu var 10saat durabiliyo sarjda ıken.

- - - Eklendi - - -

10 saat dayanıyo sarj ile diyecektim pardon.

TheCower

TheCower

Üye
Xperia sola al.

thenejat

thenejat

Üye
    Konu Sahibi
xperia u'yu düşünmedim deil ama tek bir kusuru var oda hafıza kartı takılmıyo :( yoksa koşa koşa alırdım

thenejat

thenejat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim xperia go türkiyeye gelmiş fiyatı 940 tl kullandım çok beğendim ya o yada xperia ray alıcam ikisi arasında bi seçim yapmam gerekiyo

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim xperia go türkiyeye gelmiş fiyatı 940 tl kullandım çok beğendim ya o yada xperia ray alıcam ikisi arasında bi seçim yapmam gerekiyo

Go.

Ekran boyutları aynı hemen hemen ve donanımı çok daha iyi ray'den..

Xelord

Xelord

Üye
Donanım açısından ne artısı var ki rayden? 1ghz tek çekirdek işlemci 512mb ram
Tasarım olarak da ray daha iyi
Ekran boyutu açısından fark çok az Xperia Go büyük ama çok az lafını etmeye değmez.
Çözünürlük Rayde daha yüksek. Yazılar filan daha keskin olacaktır rayde.

http://www.maxicep.com/sony-ericsson/xperia-go-dayaniklilik-testi-685398.html
ama şurdaki videoya bak. Bunların 1tanesini Ray'e yapamazsın. zaten bunlarını yapmazsın da suya düştü diyelim ya da yere düştü.
Parayla anahtarla aynı cebe koyma Ray'i.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Donanım açısından ne artısı var ki rayden? 1ghz tek çekirdek işlemci 512mb ram
Tasarım olarak da ray daha iyi
Ekran boyutu açısından fark çok az Xperia Go büyük ama çok az lafını etmeye değmez.
Çözünürlük Rayde daha yüksek. Yazılar filan daha keskin olacaktır rayde.

Xperia Go çift çekirdek cortex a9 islemci kullanıyor ve mali 400 grafik kartı var ray'den daha iyi durumda.
Go'nun tek kusuru ekran çözünürlügü..

Xelord

Xelord

Üye
hıı şimdi baktım evet haklısın. çift çekirdekmiş. Haklısın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
hıı şimdi baktım evet haklısın. çift çekirdekmiş. Haklısın.

Evet öyle de ekran çözünürlügü çok kötü o çözünürlükle o çift çekirdek bi ise yaramaz :hmmm
Sony baya saçmalamıs.

Xelord

Xelord

Üye
Bence de saçmalamış ama dayanıklı telefon, ben rayde ekran çizilmesin diye ekran koruyucu film yapıştırdım mesela go da öyle bir derdin olmayacak.
Bir de Go 2012 serisi acro S ile birlikte çıkmıştı Jelly Bean'i kesin alır diye düşünüyorum. 2011 serisine büyük ihtimalle gelmez -benim düşüncem bu- sony üzerinde çalışıyoruz dedi.
Çözünürlük aynı olsa kesin Go. al derim ama şuan ben de kararsızım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt