Telefon önerisi verirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quaim.21

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi verirmisiniz
ii forumlar arkadaşlar androidli bi sony almak istiyorum özellikle sony olsun ericsonu olmasın :) takıntı işte istediğim özelliklerse şunlar

Android 4.0 yada üstü
GPU Adreno 220
flash desteği
8 mp kamera
1 GHZ üssü işlemci ve 1gb ram
fiyat pek farketmez
şimdiden teşekkürler

AndroidOne

AndroidOne

Üye
fiyat farketmesse galaxy s3 al.

hackedbygobel

Üye
ya da htc one x.

- - - Eklendi - - -

tasarım önemli ise senin için sony iyidir. Ben beğeniyorum tasarımlarını.

quaim.21

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz iki telefonda süper ama sony öneriniz var mı acaba çünkü stabilitesi daha ii gibi sanki tabi android telefonlar konusunda pek bi bilgim yok fiyat 1000 1500 arası olsa ii olur :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Htc one s bak

technoshark

technoshark

Üye
4.0 demeseydın sana Optimus 3D max derdim ama istersen 4X HD de alabilirsin Türkiye'ye yeni geldi.

nofear3458

nofear3458

Üye
sony xperia s

enes122

enes122

Üye
Tasarım olarak xperia arc s çok iyi ama ram 512

droido xx

droido xx

Üye
Kesinlikle HTC alma derim.

2 Senedir htc kullanıyorum ve 1 ghz lik işlemcili telefonundan bile çok kötü bir stabillik sözkonusu :destere:

O fiyata LG Optimus 3D yada S2 Öneririm :oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kesinlikle HTC alma derim.

2 Senedir htc kullanıyorum ve 1 ghz lik işlemcili telefonundan bile çok kötü bir stabillik sözkonusu :destere:

O fiyata LG Optimus 3D yada S2 Öneririm :oke:

Şimdi senin telefonun ile One X'i kıyaslarsak olmazki.One X şuan piyasanın en iyisi mesela.

Ayrıca Sony istiyorsun o zaman şuanlık en iyisi Xperia S ;)

droido xx

droido xx

Üye
Arkadaşım kıyaslama yapmıyorum benim telefonumda da sense 4 yüklü one x ininkindede

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Arkadaşım kıyaslama yapmıyorum benim telefonumda da sense 4 yüklü one x ininkindede

Hocam HTC alma şusu kötü busu kötü demişsin.Bende her telefonu aynı zannetme dedim.Mesela HTC One S (Asya değilde Avrupa versiyonu) fiyatının en başarılı telefonlarından...Yani HTC gayet alınabilir.

quaim.21

Üye
    Konu Sahibi
xperia s şuanlık kararım ama jb i almıyacak galiba yabancı formlarda öle yazıyo olmadı yeni bi sony çıkacak miro galiba adı bide xperia acro s var onlar hakkında bilginiz var mı benim için telde en önemli şey internet tarayıcısı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
xperia s şuanlık kararım ama jb i almıyacak galiba yabancı formlarda öle yazıyo olmadı yeni bi sony çıkacak miro galiba adı bide xperia acro s var onlar hakkında bilginiz var mı benim için telde en önemli şey internet tarayıcısı

Alıcak.İlk başlarda 2011 cihazları almayacak gibi bir söylenti çıkmıştı ama daha sonra Sony resmi olarak yalanladı o haberi.Yani merak etme JB alacak Xperia S.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben One S tavsiye ederim..S4 işlemcili One S..:10numara:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben One S tavsiye ederim..S4 işlemcili One S..:10numara:

Türkiye'dekiler S3'lüydü galiba o zaman yurt dışından almalı :hmmm Yurt dışından almaya sıcak bakıyorsa bende One S'i öneririm ama diğer türlü Xperia S daha çok hoşuma gidiyor benim.

quaim.21

Üye
    Konu Sahibi
ii o zmn byk ihtimal xperia s alırım bide şöle bi sorum olacak ben şimdi belle kullanıcısıyım ve şu hack mod gibi işlemler çok uğraşırım telefon pekte bu işlemlere dayanamaz android te de galiba root işlemi var xperia s bu işlemlere dayanır mı dayanmazsa dayanabilen bi tel sölermisiniz :) ne biçim soru oldu bu böle :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ii o zmn byk ihtimal xperia s alırım bide şöle bi sorum olacak ben şimdi belle kullanıcısıyım ve şu hack mod gibi işlemler çok uğraşırım telefon pekte bu işlemlere dayanamaz android te de galiba root işlemi var xperia s bu işlemlere dayanır mı dayanmazsa dayanabilen bi tel sölermisiniz :) ne biçim soru oldu bu böle :)

Dayanır tabi canım.Zaten Android'i rootsuz kullanmak Symbian'ı hacksiz kullanmak gibi bence ;)

jamal2012

Üye
SONY xperia acro s bence baya iyii,kullanmadim ama bende yakinda onlardan alicam kuzenimle birlikte :)

amcalu1

amcalu1

Üye
S4 lü one s alinmiyacaksa xperia s daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt