android işletim sistemli beğendiğim tek telefon buydu onunda fiyatına bak ya n8 le arasında sadece işlemci hızı var başkada bir fark yok ikinci el fiyatı n8 in sıfırından pahal
Görüntülü görüşme olmayabiliyor bazı android telefonlarda almadan araştırmanı öneririm sanırsam neo v de yok.(
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)
Ayrıca Symbian bir telefondaki cpu ve ram i Android bir cihazdakiyle karşılaştırırsan yanılırsın.En basitinden 1ghz işlemci ve 512 mb ramli android cihazım takılırken eski nokia 7610(symbian 7) um 16mb ram 123mhz işlemci ile gayet hızlıydı
elimdeki telefona donanım olarak en yakın sony xperia s di onunda fiyatı çok uçuk nokianın ne halt edeceği belli olmuyorki kardeşim hem symbian bitecek diyo hemde symbianlı telefon üreriyor
Görüntülü görüşme olmayabiliyor bazı android telefonlarda almadan araştırmanı öneririm sanırsam neo v de yok.(
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)
Ayrıca Symbian bir telefondaki cpu ve ram i Android bir cihazdakiyle karşılaştırırsan yanılırsın.En basitinden 1ghz işlemci ve 512 mb ramli android cihazım takılırken eski nokia 7610(symbian 7) um 16mb ram 123mhz işlemci ile gayet hızlıydı
onu bende fark ettim bazılarında sadece wifi ile yazıyo ayrıca zaten androidli adam akıllı telefon alacaksan en az 1.3ghz hızında olmalı onada dikkat ediyorum[/FONT
zaten android alacaksan 1000tl kafadan sileceksin yoksa alırsın orta bi telefon sıkılırsın satıp üst model istersin ve buda zarara sokar 300-400 tl kadar ama para yoksa da bence android almamak daha mantıklı geçen yıl o kadar para verip aldığım ( galaxy ace adlı dandik cihaz ) hiç birşey kaldırmıyor nette gezerken bile atmalar var ve müzik açıp nete girersen yandın zaten o yüzden ben yogurdu üfleyerek yiyorum sende böyle olma
zaten android alacaksan 1000tl kafadan sileceksin yoksa alırsın orta bi telefon sıkılırsın satıp üst model istersin ve buda zarara sokar 300-400 tl kadar ama para yoksa da bence android almamak daha mantıklı geçen yıl o kadar para verip aldığım ( galaxy ace adlı dandik cihaz ) hiç birşey kaldırmıyor nette gezerken bile atmalar var ve müzik açıp nete girersen yandın zaten o yüzden ben yogurdu üfleyerek yiyorum sende böyle olma
seni gayet iyi anlıyorum bende onun için uğraşıyorum zaten aslında telefonumdan memnunum ama nokianın ne yapacağı belli değil bu aralar symbian bitecek diyor symbianlı telefon üretiyor birde symbianın ismi değişecek belle olacak sadece diyorlar ne yapacağımı şaşırdım eyer symbian kökten biterse elimdeki telefonun piyasası düşüp zarar etmekte istemiyorum onu bırak telefoncu bile almaz bu telefonları sonra elimizde patlar
kafandan samsung'un kötü olduğunu sil belki nokia kadar sağlam ve kaliteli cihaz yapmıyor ama iphone gibi cihazlar arasında yinede sağlam cihazlar yapıyor ayrıca radyasyon oranları nokia'ya göre felan daha da az samsung şu anda önde yılın en çok satılan telefonu gs2 seçildi eğer kötü olsaydı kimse almazdı