Telefon önerir misiniz yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerir misiniz yardım lütfen
Değerli MaxiCep üyeleri, öncelikle fiyat önemli değil. en az 4 inç en fazla 4.5 inç akıllı telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. En az 1gb Ram ve güçlü işlemcisi olması, asphalt 7 tarzı oyunları oynatabilmesi lazım. Samsung SIII ve windows phone önermeyin lütfen. Yani güçlü ve tasarımı güzel bir telefon lazım ayrıca büyük olmayacak son çıkan telefonlar çok büyük geliyor 5incler. Yardımlarınız bekliyorum.

OğuzcanAbi

Üye
ekran boyutlarını tam bilmiyorum ama htc one veya xperia z olabilir

• Beğen
Tepkiler: marsharun
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
ekran boyutlarını tam bilmiyorum ama htc one veya xperia z olabilir

İkiside 4.5 inc'ten büyük. HTC One X düşür müsün? (Çeşitli romlarla, belkide stock romu ile Asphalt 7'yi rahatça oynatır.)

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
HTC One 4.7 inc htc one daha iyi bence

• Beğen
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi

İkiside 4.5 inc'ten büyük. HTC One X düşür müsün? (Çeşitli romlarla, belkide stock romu ile Asphalt 7'yi rahatça oynatır.)
HTC One X ekranı da 4.7 biraz büyük geliyor bana arkadaşlar en ideal 4.3 bence. Şuanki telefonum Xperia S'di bozuldu. Yine aynısını alsam kalın geliyor telefon biraz kaba sanki. Hem değişiklik yapmak istiyorum Sony güncelleme ve destek konusunda sınıfta kalmıştır benim gözümde.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
HTC One X ekranı da 4.7 biraz büyük geliyor bana arkadaşlar en ideal 4.3 bence. Şuanki telefonum Xperia S'di bozuldu. Yine aynısını alsam kalın geliyor telefon biraz kaba sanki. Hem değişiklik yapmak istiyorum Sony güncelleme ve destek konusunda sınıfta kalmıştır benim gözümde.

Çıkmaza soktun bizi. :ehe

• Beğen

fnldstntn

Üye
Xperia SP işini görür...

• Beğen
fingerback5

fingerback5

Üye
Tasarım güzel olsun diyorsun.Ekran büyük olmasın diyorsun.Oyunları rahat çalıştırsın diyorsun... Sen iPhone diyorsun :)

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
o zaman biraz daha bekle Htc One mini ve s4 mini çıkar ikisinden birini alırsın bekleyemem diyorsan s3 mini al

• Beğen

fnldstntn

Üye
Nexus 4

• Beğen
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Xperia SP işini görür...
Türkiye'de satışta mı bu telefon güzelmiş aslında. Yardımınız için teşekkür ediyorum.

- - - Eklendi - - -

Tasarım güzel olsun diyorsun.Ekran büyük olmasın diyorsun.Oyunları rahat çalıştırsın diyorsun... Sen iPhone diyorsun :)
Ben daha hiç iphone kullanmadım jailbreak falan da anlamam ben ve kısıtlayıcı bir telefon gibi geliyor korkutuyor açıkçası :)

- - - Eklendi - - -

o zaman biraz daha bekle Htc One mini ve s4 mini çıkar ikisinden birini alırsın bekleyemem diyorsan s3 mini al
Çıkış tarihleri özellikleri vs. belli ise bir ay falan daha beklerim yani

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
şuanlık pek bir bilgi yok iki telefondanda :hmmm

• Beğen

fnldstntn

Üye

- - - Eklendi - - -

Bu telefon hakkında kötü yorumlar okudum kamera sallanması kasa sorunları gibi. Siz kullanıyorsanız önerir misiniz bu cihazı?

Kullanmadım...Kamera sizin için çok önemliyse bu telefonu tercih etmeyin...

• Beğen
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Unuttum bak, Iphone 5?

• Beğen
fingerback5

fingerback5

Üye
JB işleri felan çok kolay.Kısıtlayıcı fakat çok hızlı tasarımına zaten laf yok ve her oyunu deli gibi açar.Android için S4 mini ve one mininin çıkmasını bekle.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Ağustos Diyorlar ama htc one mini için ne kadar doğrudur bilemem :hmmm

• Beğen
EmreReiz

EmreReiz

Üye
samsung galaxy s2

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Bence HTC One'ı bir düşün. Ekranı 4.7" ama diğer 5"'ler gibi kaba durmuyor.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt