Telefon önerin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerin
Arkadaşlar yeni akıllı telefon alıcam 700 tl ye kadar bütçem var Android 4.0 olsun ben telefonu oyun ve internet bi de film izlemek için kullanıcam önerilerinizi beklicem

bigmod

Üye
up ! bende arıyorum böyle bir telefon.

caglar b

caglar b

Üye
motorola atrix,sony xperia sola,samsung ace 2 veya 2.el sg2

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Wonder 4.0'dı galiba bir bak öyleyse al derim.

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
700 tl ye önerilicek hiç mi telefon yok hiç kimse yorum atmıyo atan 3-4 kişi neden bu kadar

amcalu1

amcalu1

Üye
Alınabileceğin telefonlar se xperia neo v,xperia sola,Ace 2 veya 2.el gs2 alabilirsin

bigmod

Üye
Alınabileceğin telefonlar se xperia neo v,xperia sola,Ace 2 veya 2.el gs2 alabilirsin

Kesinlikle yanlış bu telefonlar bu fiyata satılmıyor se neo v sıfır bulman artık zor.Bu tür yorumları dinleme sola,ace 2 telefonları bilmiyorlar yorumları kopyala yapıştır yapıyorlar fiyatlarından habersizler lütfen bilmeden yorum yapmayın !!!

15097

15097

Üye
neo v ace 2 yada 2. el sgs2

caglar b

caglar b

Üye
atrix hariç sola ace 2 ve 2.el sgs2 ler 800 civarında lütfen fiyat bilmeden burda atıp tutmayınız !

sen bulamadıysan benlik birşey yok
bende telefon alacagım ,araştırma yapıyorum ondan tavsiye ettim :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Wonder dicem ama 4.0 istiyosun :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Kesinlikle yanlış bu telefonlar bu fiyata satılmıyor se neo v sıfır bulman artık zor.Bu tür yorumları dinleme sola,ace 2 telefonları bilmiyorlar yorumları kopyala yapıştır yapıyorlar fiyatlarından habersizler lütfen bilmeden yorum yapmayın !!!

Indirimleri takip edersen çok rahat bulursun araştırmayı bilmiyorsan yapacak birşey yok dandik acenin bile sıfır fiyatı 700 lira sen aceye 700 lira verecek kadar cahilsen yapacak birşey yok birtek hepsiburadaya bakarak fiyatlar ile ilgili bilgi sahibi olamazsın market market gezmen lazım zaten bu fiyatlar olabilecek en ucuz fiyatlar bir de insanları kışkırtıcı yorumlar yapmamaya özen göster karşındaki insanlar asker arkadaşın değil

caglar b

caglar b

Üye
700 tl ye bana ace 2 bulsana lütfen.

ankaradaysan tunalı hilmi iletişime bi ugra(nerede oldugunu yazmayayım istersen :) ) yada ne bileyim vatan bilgisayar,mediamarkt falan bak ,araştır yani (ve tersleme beni,ben ne yaptım sana )

- - - Eklendi - - -

700 tl ye bana ace 2 bulsana lütfen.

ankaradaysan tunalı hilmi iletişime bi ugra(nerede oldugunu yazmayayım istersen :) ) yada ne bileyim vatan bilgisayar,mediamarkt falan bak ,araştır yani (ve tersleme beni,ben ne yaptım sana :)

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
En iyi si linklerle fiyarları destekieyelim

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
ben tartışma olmasın diye ben hepsine bakıyorum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt