Telefon Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kulaklık anlamında sormuştum :D
kulaklıkta daha fazla ses olanağı sunmuşlar kardeşim normalde hoparlörden çıkan ses yüksekliği ve kalitesinden daha fazla kalitede ve yüksek sesle dinlemek mümkün

tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
N8 i düşününce bunu almaya korkuyorum :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
N8 i düşününce bunu almaya korkuyorum :D
kardeş senin tarif ettiğin telefondaki özellikler x6 da fazlasıyla var n8 e gelirsek n8 çok kaba bi telefon fiyatıda baya pahalı olacak türkiyeye geldiğinde x6 hem zarif hemde istediğin özelliklerin hepsini barındırıyor

tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş gerçekten saol bu teknoloji garip bişey hiç doymuyorsun :D
Kafam karıştı biraz daha düşüncem.Bu X6 nın yanında wave de güzel bi telefon :D
acele edersem X6 veya Wave
Sabredersem N8 veya Galaxy S :D Ama ne de olsa samsung heralde nokia ya tercih etmem :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kardeş gerçekten saol bu teknoloji garip bişey hiç doymuyorsun :D
Kafam karıştı biraz daha düşüncem.Bu X6 nın yanında wave de güzel bi telefon :D
acele edersem X6 veya Wave
Sabredersem N8 veya Galaxy S :D Ama ne de olsa samsung heralde nokia ya tercih etmem :D
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D ama bana soracak olursan x6 derim nokiadan şaşma kısacası gerçekten şuan kullanıyorum harika bi telegon herkese tavsiyem :oke:

tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
Eyw saolasın bunu düşünücem. N8 beklemek zor gelirse x6 alıcam artık. Benim n73 var şu anda artık beni bırak ben bittim diyo :megafon: Müzik dinliyecek bi mp3 playerim de yok onun için almışken ikisi birden olsun diyorum (h)

Peki sence nerden almalıyım. En uygunu kalitelisi nerdedir?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Eyw saolasın bunu düşünücem. N8 beklemek zor gelirse x6 alıcam artık. Benim n73 var şu anda artık beni bırak ben bittim diyo :megafon: Müzik dinliyecek bi mp3 playerim de yok onun için almışken ikisi birden olsun diyorum (h)

Peki sence nerden almalıyım. En uygunu kalitelisi nerdedir?
valla ben x6 yı hem kaliteli kvk garantisinde hemde piyasadaki fiyatların altına aldım istanbul/kadiköyden aldım tavsiye ederim istersen dükkanın isminide veririm

tlgcn38

tlgcn38

Üye
wawe yada 5800xm(kapalı ortamda kalite yok fotoda ama aydınlıkta daha iyisi de yok,flaşı kuvvetli ama.) en olmadı samsung monte(dokunmatiği süper ötesi,flaş yok.)

--------------- Ekleme ---------------

İStanbul Altınhanda ilgili satıcı ve telefoncular var hem ucuz hem KVK GENPA garantili seçenekler var. Doğubankın karşısında. Doğubankta ucuz ama hakkında söylentiler çok ondan tavsiye etmem.

tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben dün gittim baktım Wave çok güzelmiş :D X6ya göre

THQ

THQ

Üye
teknolojiyi cok sevenlerdenseniz yetiskin biriyseniz para hic sorun degilse onerilenlerin hepsini alin derim hatta kolleksyon yapin benim 6 tana kendi donemlerinin en iyi telefonlari topladigim bi kolleksyonum var n8ide katacagim aralarina

tlgcn38

tlgcn38

Üye
teknolojiyi cok sevenlerdenseniz yetiskin biriyseniz para hic sorun degilse onerilenlerin hepsini alin derim hatta kolleksyon yapin benim 6 tana kendi donemlerinin en iyi telefonlari topladigim bi kolleksyonum var n8ide katacagim aralarina
O kadar abartmaya gerek varmı :) Zevk meselesi ama tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt