BLasTeaR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Önerilerin için teşekkürler.p9 yada note 5 olabilir tercihlerine göre seçim yapmak gerekirse
Su anda en mantikli seçenek galaxy note 5 oneririm kullandim memnun kaldim kaliteli bi telefon piyasadami bilmiyorum ama s6 edge+ da cok şık bi telefon
Ödeme şeklinden dolayı onu seçmişti diye biliyorum (şu anlaşmalı bankayla kredi alıp da) bir de iş yerinden bir arkadaş eşine p9 lite sanırım almış 93 tl faiz almış, bir şey değil yaniSadece vatandan mi alacak internetten alirsa n11.comdan falan çok hoş cihazlar var
aynen c9 Pro'nun özellikleri fazlasıyla arkadaşa yeter..Galaxy c9 pro 2100 kusur ozellikleri beni benden aldi resmen ve sony xz n11 de 2100 kusur vatanda 2800 civari fiyati var son olarak huawei p8 1800 lira civari s7 de onerebilirim 2100 tl cok uygun fiyatlari z5 premium 2100 tl bence n11.coma bi bakin
Evet çok hoş yalnız OTG desteğinin olup olmadığından emin değilim.şu sıralar benim dikkatimi çeken Huawei mate 9 çok hoş telefon diye düşünüyorum.
O faizi banka sana para puan olarak gönderiyor diye biliyorum cunku bende vatandan note 4 aldim 90 lira faizi var geri ödeyeceklerini söyledilerÖdeme şeklinden dolayı onu seçmişti diye biliyorum (şu anlaşmalı bankayla kredi alıp da) bir de iş yerinden bir arkadaş eşine p9 lite sanırım almış 93 tl faiz almış, bir şey değil yani
Ama kredi kartı da vardı, bir sorarım olmadı.
Siz yine modelleri yazın ben arkadaşa iletirim..
Çok sağ olun .
Evet xiamio cok iyi bir telefon fakat ulkede suan satista yok bir sure de gelmez cunku telefon üretilir uretilmez hemen satılıyor yani bunun icin biraz beklemesi lazimİnternet üzerinden kredi kartı ile satın aldıktan sonra banka ile iletişime geçip taksit yaptırılabilir.
Bunu uğraşıp hallederim derse ben kesinlikle Xiaomi Mi Note 2 öneririm. 2300 civarında fiyatı var. Özelliklerine gelirsek, Snapdragon 821, 4-6gb RAM, 64-128gb depolama, 22.5MP arka, 8MP dual ön kamera, 4070 mAh batarya, parmak izi tarayıcı. Tasarımı konusunda da şunlar yeterli sanırım ;Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu anda satan yerler var ama internet üzerinden satın almanız gerekiyor.Evet xiamio cok iyi bir telefon fakat ulkede suan satista yok bir sure de gelmez cunku telefon üretilir uretilmez hemen satılıyor yani bunun icin biraz beklemesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?