Tamamıyla katılıyorumAndroid telefonlardan daha duyarlı derken? Gidip de adı bile belli olmayan, çin malı işe yaramıyan içinde android yüklü dandik cihazlarla karşılaştırmak başka diğerleriyle karşılaştırmak başka... Dokunmatik olayı markadan marka değişir, kullanılan malzemeye göre ;ama ben iphone 5le benim kullandığım Ray arasında ya da arkadaşın S4'ü arasında ya da Z arasında vs bir fark göremiyorum hikaye bence. En azından ben daha yaşamadım, aha algılamıyor... İşte dokunuyorum işlemiyor olayını...
Kısacası bunlara takılma, konu sahibi arkadaş... 5S'in dokunmatiği kötüymüş? Sadece komik =P Sorun olmaz, 5S'in ekran boyutu bana yeter diyorsan, ios istiyorsan, sorunun bu(dandik dokunmatik haberi) olmasın.

bende G2 alıyorum dostum . baya baktım . Note3 güzel ancak aşırı büyük tek farkı Spen ve 4K video kaydı var. ancak türkiyeye getirilen Note 3 lerin işlemcisi kötü . normal note3 de lg G2 nin işlemcisi vardı .
kesinlikle G2

Kötü mü![]()
Tamamıyla katılıyorum
Yukarıdaki resmi görünce insanın sony'ede bir kaç kelam edesi geliyor Yahu böyle iddalı bir cihaz yapıyorsun neden Şu ekran olayında ısrar ediyorsun anlayamadım gitti.
Ben Ray kullanıyorum uzun süredir, aslında hiç sıkıntısını yaşamadım ekranın, hatta beğenirim de. Ama 2200para vereceksem, daha iyisi varken kötü olanını(ekran konusunda) neden seçeyim?Bence 5S daha iyi ama iPhone'ların dokunmatiğini beğenmiyorsan (Android telefonlardan çok daha duyarlı) Sony Xperia Z1 al.
Kötü derken Snapdragon 800'den daha kötü demek istedi sanırım.
Öyle bir durum yok ki. Adreno 330 ile Mali 604 ün performansı eşit. Keza cpu lar da öyle. Avantajı daha yaygın olması ve rom desteğinin daha çok olması.
Bence de performansları yakın.bisey sorabilir miyim biz bu sene umreye gitcez orda fiyat ucuz oluyo kalite farki olurmu