Öneri Telefon Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
apple iphone 5s al yok ben yüzmeyi seviyorum diyorsan her türlü Z1 ama z1 alırsan 30 dk dan fazla suyun içinde tutma... Su girerse garantiden çıkıyor telefon...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hocu fiyat sınırı yok demişsin. Üst düzey cihazların performansları birbirine yakın. Ben LG G2 diyorum. Yapamayacağın şey yok. Tek kötü yanı SD kart desteklemiyor. Ekran boyutu sıkıntı değil dersen Galaxy Note 3 al. En az 2 sene götürür diyorum. Farklı bir şey istiyorum dersen Nokia Lumia 1520 var cillop gibi. Fiyatı ne kadar olur bilemem.

• Beğen
Tepkiler: alisait07
fk555897

fk555897

Üye
Bence 5S daha iyi ama iPhone'ların dokunmatiğini beğenmiyorsan (Android telefonlardan çok daha duyarlı) Sony Xperia Z1 al.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Android telefonlardan daha duyarlı derken? Gidip de adı bile belli olmayan, çin malı işe yaramıyan içinde android yüklü dandik cihazlarla karşılaştırmak başka diğerleriyle karşılaştırmak başka... Dokunmatik olayı markadan marka değişir, kullanılan malzemeye göre ;ama ben iphone 5le benim kullandığım Ray arasında ya da arkadaşın S4'ü arasında ya da Z arasında vs bir fark göremiyorum hikaye bence. En azından ben daha yaşamadım, aha algılamıyor... İşte dokunuyorum işlemiyor olayını...
Kısacası bunlara takılma, konu sahibi arkadaş... 5S'in dokunmatiği kötüymüş? Sadece komik =P Sorun olmaz, 5S'in ekran boyutu bana yeter diyorsan, ios istiyorsan, sorunun bu(dandik dokunmatik haberi) olmasın.

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Android telefonlardan daha duyarlı derken? Gidip de adı bile belli olmayan, çin malı işe yaramıyan içinde android yüklü dandik cihazlarla karşılaştırmak başka diğerleriyle karşılaştırmak başka... Dokunmatik olayı markadan marka değişir, kullanılan malzemeye göre ;ama ben iphone 5le benim kullandığım Ray arasında ya da arkadaşın S4'ü arasında ya da Z arasında vs bir fark göremiyorum hikaye bence. En azından ben daha yaşamadım, aha algılamıyor... İşte dokunuyorum işlemiyor olayını...
Kısacası bunlara takılma, konu sahibi arkadaş... 5S'in dokunmatiği kötüymüş? Sadece komik =P Sorun olmaz, 5S'in ekran boyutu bana yeter diyorsan, ios istiyorsan, sorunun bu(dandik dokunmatik haberi) olmasın.
Tamamıyla katılıyorum:spr

Yukarıdaki resmi görünce insanın sony'ede bir kaç kelam edesi geliyor Yahu böyle iddalı bir cihaz yapıyorsun neden Şu ekran olayında ısrar ediyorsun anlayamadım gitti.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Türe

Türe

Üye
bende G2 alıyorum dostum . baya baktım . Note3 güzel ancak aşırı büyük tek farkı Spen ve 4K video kaydı var. ancak türkiyeye getirilen Note 3 lerin işlemcisi kötü . normal note3 de lg G2 nin işlemcisi vardı .

kesinlikle G2

Kötü mü :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Tamamıyla katılıyorum:spr

Yukarıdaki resmi görünce insanın sony'ede bir kaç kelam edesi geliyor Yahu böyle iddalı bir cihaz yapıyorsun neden Şu ekran olayında ısrar ediyorsun anlayamadım gitti.

Aynen, gittim baktım ben. Önce beğendim, kamerası falan cidden iyi. Bir iki video açtım, güzel dedim... Sesi de öyle, iyiydi... Yanına note3'ü koydum. Z1'in ekran sanki böyle çamaşır suyuna sokmuşsun gibi... Renklere bişi olmuş :D Ben Ray kullanıyorum uzun süredir, aslında hiç sıkıntısını yaşamadım ekranın, hatta beğenirim de. Ama 2200para vereceksem, daha iyisi varken kötü olanını(ekran konusunda) neden seçeyim?
Sonra Zyi koydum yanına(şarjı yoktu triluminos farkına bakamadım) ikisi de 5" ama Z1 cidden büyümüş.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Türe

Türe

Üye
Kötü derken Snapdragon 800'den daha kötü demek istedi sanırım.

Öyle bir durum yok ki. Adreno 330 ile Mali 604 ün performansı eşit. Keza cpu lar da öyle. Avantajı daha yaygın olması ve rom desteğinin daha çok olması.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Öyle bir durum yok ki. Adreno 330 ile Mali 604 ün performansı eşit. Keza cpu lar da öyle. Avantajı daha yaygın olması ve rom desteğinin daha çok olması.

Yok ben demedim zaten yukarıdaki arkadaş dedi :) Bence de performansları yakın.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
bisey sorabilir miyim biz bu sene umreye gitcez orda fiyat ucuz oluyo kalite farki olurmu

Sonuçta aynı telefon sorun olmaz ama kazıkcısı dolandırıcısı çok oluyormuş, sahte telefonu orijinal diye kandırmaya çalışanlar falan dikkatli olduktan orijinalini bulduktan sonra sorun olmaz sanıyorum. Orda da herhalde alışveriş edilecek güvenilir, düzgün yerler vardır. Oraları bir araştırıp, öğrenmek lazım. Önceden gidenler nerelerden alıyorlarmış, soruşturmak lazım.