Telefon Önerebilcekler İçeri Lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uzulmez

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerebilcekler İçeri Lütfen !
Şubat 2011'de Nokia X2 almıştım telefondan memnun kaldım ama geçenlerde kardeşime verdim şimdi bana verdiğim paraya değicek telefonlar önermenizi istiyorum aklımdaki telefon Samsung S8300 Ultra Touch bu telefonun fiyat aralıklarında 350 lirayı geçmesin (istisnalar olabilir).​

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus me p350

kaptannova

Üye
android li ve işlemcisi iyi bir telefon al. uzun süre kullan.

'Patron

'Patron

Üye
Nokia c3 e bak dostum.

StraightLO

Üye
C3 olabilir :oke:

uzulmez

Üye
    Konu Sahibi
c3 çok düşündüm zaten x2 ile arasında kalmıştım ama kamera vs. ihtiyacım oluyor c3 o işler için pek uygun değil sanırım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c3 çok düşündüm zaten x2 ile arasında kalmıştım ama kamera vs. ihtiyacım oluyor c3 o işler için pek uygun değil sanırım.

lg optimus me p350 al android 3mp kamera 600 mhz hız ve kapasitif ekran daha ne istiyosun x2 ile c3 ü ezer geçer

uzulmez

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus me p350 al android 3mp kamera 600 mhz hız ve kapasitif ekran daha ne istiyosun x2 ile c3 ü ezer geçer

LG Telefonlara pek sıcak bakmıyorum.Bir kaç tecrübem olmuştu LG modelleriyle.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
orhanparlak

orhanparlak

Üye
huawei ideos x5 al her turlu gecerlı telefon varsa onu alacak paran bı bak derım kafan rahat eder

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35

dj_dewintt

Üye
arkdaslar yurt dışından nokia N97 bu N 97 pasaport yaptırmıycam türkiye de telefon culara actıracam bu açıl mış olan telefonla internete girersen telefonum kapanırmı

----------Eklendi @ 03:36:12 ---------- Yazıldı @ 03:33:35 ----------

arkdaslar yurt dışından nokia N97 bu N 97 pasaport yaptırmıycam türkiye de telefon culara actıracam bu açıl mış olan telefonla internete girersen telefonum kapanırmı

uzulmez

Üye
    Konu Sahibi
Başka önerileride bekliyorum yarın bugün alıcam.

harun22

harun22

Üye
Bütçeyi artırıp uzun zaman sorunsuz kullanabileceğin android bir telefon al bence.:oke:

fireman87

fireman87

Üye
Eğer ileriye dönük bir cihaz smartphone bakıyorsanız, fiyat olarak 350 civarında listede android 2.2 froyo işletim sistemi olan optimus me'yi görebiliyorum, ondan iyisinide göremiyorum o fiyata hocam.. Smartphone'lardan bahsediyoruz.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
X5 yada optimius me:oke:

uzulmez

Üye
    Konu Sahibi
Windows mobile işletim sistemi nasıldır arkadaşlar iyi midir ?

fireman87

fireman87

Üye
Windows mobile işletim sistemi nasıldır arkadaşlar iyi midir ?

Windows işletim sistemi olan telefonlardır, windows phone'lar diye adlandırılır, ama türkiyede pek tutulmaz.

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me ye bakabılırsın,tasarım,hız,ekran kalitesi ve parlaklıgı cok ıyı telefonun android 2.2. froyo yuklu.. fiyatına gore en iyi smartphone'lardan bıtanesı.. tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...