PixelWolf
Üye
-
Konu Sahibi
-
pc hep salonda ama laptopu odamıza götürüyoz abimlebizde 2004 te aldık toplama pc masaüstü hayla onunlayız aynı odada kalıyoruz
git monitörü değiştir1. pc 2005 te alındı ama içi 2011 de komple değişti hd3650 yeni monitörle birlikte daha da kasmaya başladı nesi süper
note 2 cebime sığar mıİlla bişiy alacaksan note2 al hem tablet hemde telefon olarak kullanırsın
alıcam tabiki ve param kısıtlısen alacanmi konu olsun diyemi actin paran coksa en pahalisini al
o zaman hangi telefon güzel olur ki?tabletle telefon ayni sey olurmu ya o telefonu salla guzel bir telefon al tabletede ihtiyacin olmaz
alıcam tabiki ve param kısıtlı
- - - Eklendi - - -
o zaman hangi telefon güzel olur ki?
- - - Eklendi - - -
ben çok pahalı istemiyorum 800 TL'yi geçmeyecek şekilde olmalı
800 liraya android telefon biraz kotu olur onu 1100 yap
NE OLUR OKUMAKTAN ÜŞENMEYİN! ÇOK ÖNEMLİ!
Benim Nokia C5-00 telefonumu 2011 Mayıs'ta almıştık. Ama ben alır almaz açıkçası biraz pişman olmuştum.Telefonlar hakkında pek bir şey bilmiyordum. Ben de dokunmatikleri kırarım kesin diye tuşlu aldım. Ama herkes dokunmatikle gezerken ben sadece izledim. Sonra bu yarıyıl sonunda kendi paramla tablet almaya, yazın da babama telefon aldırmaya karar verdim. Yazdan beri telefon ve tablet araştırıyordum. Tablet olarak İpad Mini'ye, telefon olarak Samsung Galaxy Ace 2'ye karar verdim. Sonra babam ikisini de alırız dedi ama ben maddi durumu sıkıntıya sokmak istemiyordum. Sonra bugün eve geldiğimde abim ve babam bana tablet ve telefonun aynı görevleri gördüklerini söylediler. Yani ya tablet ya telefon dediler. Tablet alırsam dokunmatik telefon taaa 2-3 sene sonra alınır. Ama telefon alırsam daha 2 yeri çizilmiş telefonuma yazık olur. Babam telefonu baharda alırız dedi. Ama ben ŞİMDİ istiyorum. Ailem telefonumu 2. elden satmayı planlıyor. Ama ben onu da oyun oynamak için kullanmak istiyorum. SİZCE NE YAPMALIYIM?
ben galaxy S4'ü okudum mayısta falan çıkar diyolar güzel ama cebime sığmıyo sorun o işteBence telefonla tabletin birleşimi smarthphone almalısın.Bence ikisine vereceğin 1700tl yi samsun note 2 ye ver derim
ben galaxy S4'ü okudum mayısta falan çıkar diyolar güzel ama cebime sığmıyo sorun o işteben cebime sığan telefon isterim
parmaklarım büyük değilkardeşim oyun oynamak istiyorsan tablet daha iyi olacaktir. neden diye soracaksan ace 2 3.8 inç büyüklüğünde yani benim telefonla ayni boyutta. oyun oynarken biraz sıkıntı çikartiyor bu boyuttaki ekran eğer parmakların büyükse benim gibineyse.. hemde alacağın telefon ace 2 oyun konusunda seni en fazla 1 yıl (takilmadan oynatacak oyunlar) karşılar. ipad mini tablet olarak düşünüyorum demişsin. iyi bir seçim olur tablet olarak. seni bayağı bi götürür ve apple cihazlarina desteği kolay kolay kesmiyor. oyunlarda pek sıkıntı çekmezsin.
kaç kere o benim cebime sığmaz dedimGit Galaxy Note 2 Al 1 Taşla İki Kuş
o kadar kot pantolon arıyorum ama sadece benim telefonun zor sığdığı pantolonları buluyorum. Yazın telefon taşımak o açıdan beni öldürür.Ozaman yapcağın tek şey xperia z almak =D oda büyük ama cebine sığar
parmaklarım büyük değiloyun oynamayı istiyorum evet ama ya tablet ya telefon diyince işte hangisini alacağımı bilemedim. Samsung Ace 2 1 yıl götürürse sorun o olur işte. İpad miniyi de istiyorum hem beni bayağı götürürse muhteşem olur ya o ya bu olunca iş zor hem tablet alırsam bu tuşluyu 3 yıl kullanmak zorunda kalırım. o zamana kadar tuşlular ölür işte. hem zaten symbianın işi bitti telefon alırsam samsung ace 2 olarak, yine oyun oynayamam bir yıl sonra yeni isterim herhalde.
- - - Eklendi - - -
kaç kere o benim cebime sığmaz dedim
- - - Eklendi - - -
o kadar kot pantolon arıyorum ama sadece benim telefonun zor sığdığı pantolonları buluyorum. Yazın telefon taşımak o açıdan beni öldürür.
Sizce Galaxy SIII nasıl?
- - - Eklendi - - -
ve telefon önerebilirseniz sağlam ekranı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?