UpOneTR
Üye
Çok doğru söylüyorsun1000-1200 civarı bi fotograf makinasi al 600-700 civarıda telefon al bence çok iyi olur
eğer fotoğraf çekmek istiyorsan fotoğraf makinasi şart telefonla fotoğraf çekilmez
"tercih meselesi" o fotoğraf makinasını tutmak zoom yapmak iki saat ayarlayip bi kare çekmek felan bence çok guzel bi duygu
bunu telefon karşılyamaz..
doğru söylüyorsun şu nokia lumia 1520 Türkiye'ye gelse onu düşünüyorum çok sağlam bi cihaz ama ne zaman gelir belli değilYa ama birde sıkılma meselesi var diyelim telefon aldık 2 sene sonra sıkıldım veya tam dersi sizce hangisi sıkılmanı giderecek kadar daha iyiÖnümüzdeki beş yıl içinde makinaların hayatı biter s4 zoom ve lumia dan ilham alacak sonraki teknoloji mobil ve kamera aynı cihazda tek kalite
gerçek bir fotoğrafçı fotoğraf makinasından asla vazgeçmez.Önümüzdeki beş yıl içinde makinaların hayatı biter s4 zoom ve lumia dan ilham alacak sonraki teknoloji mobil ve kamera aynı cihazda tek kalite
konuyu dağıtasım yok amaGerçek bir laptopcu tablete geçtiyse gerçek zoom ile telefon birleşince o zaman dediğin cümle yok okur . Ama biraz erken demiştim şuan s4 zoom ve 1020 başlangıç .
bi bakıma katılıyorum zoomu ayarlamak fotoğraf tutuşu falan zevkli geliyorşimdi sizce hangisi daha iyi sıkılma bakımından?konuyu dağıtasım yok ama
Fotoğraf makinası ve fotoğrafçılık birdir
samsungun bir sürü normal fotoğraf makinalari var çoğu SLR makinadan daha iyi fotoğraf çeken ve daha ucuz ama neden SLR alıyolar ?
zevk meselesi fotoğraf fotoğraf makinasıyla tatlıdır.
Katılıyorum makinayı tutmak bile ayrı bi zevk1000-1200 civarı bi fotograf makinasi al 600-700 civarıda telefon al bence çok iyi olur
eğer fotoğraf çekmek istiyorsan fotoğraf makinasi şart telefonla fotoğraf çekilmez
"tercih meselesi" o fotoğraf makinasını tutmak zoom yapmak iki saat ayarlayip bi kare çekmek felan bence çok guzel bi duygu
bunu telefon karşılyamaz..
Hem Ankaragüçlü hem KırşehirliKatılıyorum makinayı tutmak bile ayrı bi zevk
OlamazmıHem Ankaragüçlü hem Kırşehirli
nasıl olur hemde bu forumda
bi garip geldi ilk kez karşılaştımOlamazmı
26 garip tarafı nedirbi garip geldi ilk kez karşılaştım
kaç yaşındasınız
Ben karşılaştım birçok kez genellikle iphone forumunda varforumda daha önce hiç Ankaragüclü olan biriyle karşılaşmadım o yüzden abim D:
bu günki maça gittinmiBen karşılaştım birçok kez genellikle iphone forumunda var
Çalıştığım için gidemedim mesaideydim. Sen hangi takımlısın nerelisin yaş kaçbu günki maça gittinmi
Tabiki AkaragüçlüyümÇalıştığım için gidemedim mesaideydim. Sen hangi takımlısın nerelisin yaş kaç)
konuyu meşgul etmeyelimHaa sen bu yüzden şaşırdınbende çiçekdağlıyım kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?