telefon konusunda kararsızım,yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
telefon konusunda kararsızım,yardım edermisiniz?
arkadaşlar öncelikle merhaba,
herkese yardım edildiğini gördüm ve yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden emin olduğumdan bu konuyu gönül rahatlığıyla açıyorum.
uzun yıllar hep basit diye tabir edilen telefonları kullandım.karar verdim iyi bir telefon almalıydım,samsung8003jet aldım,beni kahretti,10 taksit dolmadan 6 ayında sattım.
o dakikadan sonra dokunmatik telefonlara nefret besliyorum.fakat istediğim özelliklerden dolayı dokunmatik ekran almam şart gibi.ama bunu yaparken de içime sinsin istiyorum.
para sıkıntısı yok ama ellerim terler bu yüzden sağlam bir telefon istiyorum özellikle telefonun ekranı kilitlenmeyen,durduk yere bozulmayan.
ama iphone4 aşağı yukarı bir maaşım ve bir aylık alın terime acıyorum.o yüzden iphone4 hariç herhengi bir telefon almak istiyorum.
ihtiyaçlarım söz konusu değil,çünkü telefondan ne varsa sonuna kadar kullanan biriyim,mail iletişimim video izlerim,fotoğraf çekerim falan filan.
internette bir sürü telefona baktım; htc desirehd,sony ericsson xperia x10 arc,play,..,sonra samsung galaksi,n8,n97,..vs..
sanırım öncelikle ekranı amoled olmalı ama iphone4ün ekranı gibi olmalı,basınca 8003jetin ekranı gibi yumuşacık olmamalı çünkü çok çektim.
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar,hangi telefonu almalıyım,yada sizler ne önerirsiniz.
teşekkür ederim,saygılarımla

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bir NokiaN8 kullanıcısı olarak sana N8 yada HtcDesire2 öneriyorum şu zamanda alınabilecek en iyi 2 telefon bunlar.

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
peki n8 mi htc desire mı desem,yada bu htc desire2 dediğiniz telefonla htc desire hd aynı şeyler mi?
teşekkürler

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Şuan vodafone bayilerinde satılan htcdesire2 den bahsediyorum n8 çok üstün bir cihazdır ama htcdesire2 de beklentilerin çok üstünde bir cihaz bilgisayar bile onun internetine yetişemez ama sen telefondan beklentilerni yaz bizde ikisi arasında bi tercih yapalım

--------------- Ekleme ---------------

al sana ürün sayfası desirehd ile karıştırma

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
ön kamerası olsun,en az 8mp olsun,kamerası flaşlı otofokuslu ve kaliteli olsun,hızlı olsun,dokunmatiği çok sağlam ve kaliteli olsun,sorun yaşadığımda kaliteli bi servisi olsun,donma falan kilitlenme olmasın,radyosu olsun,kaliteli bi ses donanımı olsun uygulamaları bol olsun,cebimde dünyayı taşıyabileyim ve taşıdığım dünyayı kullanabileyim gibi şeyler istiyorum üstadım.
ama anladığım şey şu,htc desire 2 ile htc desire hd farklı telefonlar.sanırım htc desire hd'de ön kamera yokmuş.
sadece iphone4 e bi çuval para bağlamak istemiyorum.ama onun ekranı gibi sağlam ve iyi olsun da gerisini kabullenebilirim üstad.
sizler uzun zamandır bunları tartışıyorsunuz,eminim karar vermemde yardımcı olacaksınız keza yardımınızda dediğinizi alacağım.
saygılarımla

Starsley

N8 tavsiyem :oke:

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
peki üstadım,n8de donmalar var deniyor,işlemci hızı düşük falan diyor,ama nokianın teknik desteği yeni ülke pazarına girmiş bi telefondan daha iyidir ama bu nedenlerden dolayı kafam karışıyor.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n8de donma takılma gibi sorun yok bunlar yalan

Starsley

Yalan donma falan yok saçmalamışlar

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
N8 tavsiye edeirm.

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
n8 kullanıcısı dostlarım,telefonunuzda hoşunuza gitmeyen bişey gördünüz mü daha önce.bana söylerseniz en azından bi durum varsa kabul edilebilir bişeyse n8 almayı düşünüyorum sayenizde

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar,yardımlarınız için teşekkür ederim ama uzun süredir bilgi vermediniz.bekliyorum

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
madem dokunmatıkten çok çektin... tel bayiilerinde satılan koruyucu şeffaf kılıflardan al

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
son noktayı gördüm bugün htc ile,sanırım htc alacağım,yorumlarınız için çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt