bayon
Üye
Fotoğraf (.jpg .bmp .gif .png)
E-kitap (.pdf)
Müzik (.mp3 .wma)
Slayt (.ppt .pptx)
MLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızin dosyası (.doc .txt)
MoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulama (.sis .sisx)
Sıkıştırılmış dosya (.rar .zip)
Video (.flv .avi) kurtarabileceğin bazı dosya türleri recuva türkçe ve ücretsiz bir program bildiğim kadarıyla herşeyi kurtarabilirsin ama emin değilim yinede karar senin
Format atarken diski tamamen siliyorum ben ve senin kurtaymaya çalıştığın dosya çok önceden silindiği için öyledir ha hâlâda olmaz öyle bişey diyosan resimli bi şekilde ıspatlarım yarınBiçimlendirilmiş bi diskten veri kurtarılamaz ayrıca ben bi kere kurtarmaya çalıştım mp3 ler bozuk bozuk çalıyor resimler bozulmuş görüntü kare kare ki bunları söylemeye gerek yok dediğim gibi biçimlendirirse diski kurtarma şansı yok normal silinmiş olsa neyse
aynı şey tamamen silmek demek bende tamamen sildim zaten ama biçimlendirdiğinde hemen kurtar biraz zaman alıyor ama geliyo herşeybiçimlendirmekle silmek aynı kapıya mı çıkıyor? Bende ona göre karar vereceğim
Format atarken diski tamamen siliyorum ben ve senin kurtaymaya çalıştığın dosya çok önceden silindiği için öyledir ha hâlâda olmaz öyle bişey diyosan resimli bi şekilde ıspatlarım yarın
---------- Eklendi 18.04.2012 @ 00:23:17 ---------- Yazıldı 17.04.2012 @ 23:34:32 ----------
Evet arkadaşlar yanlış bilgi vermişim ya buyrun siz karar verin resimli ıspat ha bunada fotomontaj felan der arkadaş orasını bilemem shift delete yaparak sildiğim resmi kurtardım hiçbir bozulma olmadan inanmayanlar deneyebilir programın boyutu 2.5 mb felan recuva yazın çıkar
Akşam biçimlendirip resimleri atarım denedim ve biliyorum evet hafıza kartını bilgisayar görmez ama telden biçimlenir bilmiyosan öğrenArkadaşım senin bu yapmış olduğun sift delete ben bunu demiyorum bi de diski biçimlendirde getir hadi ? Carpitma demek istediklerimi
---------- Eklendi @ 15:49:36 ---------- Yazıldı @ 15:46:43 ----------
ayrıca biçimlendirdikten sonra gelse bile o gelen şeylerden hiç bi hayır olmaz basa basa söylüyorum
---------- Eklendi @ 15:53:55 ---------- Yazıldı @ 15:49:36 ----------
ve tekrar birşey daha eklemek istiyorum şifreli bi hafıza kartı biçimlendirilemezonu da dene gör. Taktiğin da bilgisayar bile görmez
şifre kalkıyo diye biliyorum o konuda bi iddam yok zaten denemedim çünkü ben denediğim şeyi savunuyorum sadeceHafıza kartını biçimlendirince şifre gitmiyo ki!
Kardeşim ben sana cevap olarak yazmadim zaten arkaşi bilgilendirmek için yazdim bende unutmuştum sonra teli degiştirdim şifreyi hatirlayamadim biçimlendirdim gitmedi
şifre kalkıyo diye biliyorum o konuda bi iddam yok zaten denemedim çünkü ben denediğim şeyi savunuyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?