İpucu Telefon Kilitlendi

    Konu Sahibi
Telefon Kilitlendi
Arkadaşlar lumia 925 ile ilk kez bir problemle karşılaştım. Youtube da video izlerken telefon kilitlendi görüntü ekranda kaldı ve hoperlörden tarrrrrr diye ses çıkmaya başladı. Telefonu kapatmaya sesi kısmaya çalıştım olmuyor. Eski telefon olsa bataryayı çıkarırdım ancak bunda öle bir özellikte yok. Tam 20 dakika telefon kilitli kaldı ve bu süre boyunca hoparlörden kulak tırmalayıcı ses çıktı. Otobüste olsak rezil olucaz. Bunun sebebini bilen var mı ?
 
1-Kamera Ve Güç Tuşuna Basılı TUT [Tam Süresi Aklımda Degil] Yeniden Başlat
2-Pili Çıkar [Çıkıyorsa]
 

csH

Üye
ses kısma ve kilit tuşuna 15 sn basılı tut
 
ses kısma + güç tuşu da iş görür
 
İki kombinasyon da işe yarıyor sanırım?
 
Bendede Blackten Önce Olmuştu sonra hiç olmadı
 

4MaGuS

Üye
acaba videoyu hangi program ve ya tarayıcıdan izliyordunuz, aklıma ilk gelen şey siz video izlerken biri sizi aradıysa o ara belki bir sorun çıkmıştır, oda kullandığınız programla ilgili, ses tuşları her zaman işe yaraması gerekiyor, oda olmazsa 925 arkadında bulununan 3 tane demir parça kısmına belirli bir kombinasyon ile format atılıyordu galiba, ancak nasıl olduğunu bilmiyorum ben

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
 

leeshore

Üye
Çok önceden benimde başıma gelmişti. Ama ben HTC 8S te 1080p video açmaya çalışmıştım
 
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Youtube da videoyu internet Explorer ile izliyordum. Telefonun ses tuşları bile çalışmadı ve telefon matkap gibi ses çıkarmaya başladı. Batarya çıkmadığı ve tuşlarda çalışmadığı için bir şey yapamadım. Telefonun şarjının bitmesini beklemek zorunda kaldım.
 

ogzhnoTr

Üye

tuşların çalışmaması değilse sistemin donup işlevleri kabul etmemesi daha uygun tabir ama soft reset telefon donduğunda kapatılıp açılsın diye konuyor ki buda zaten tuşa istenilen sure boyunca basılı tutunca telefonu kapatıp yeniden açmak demek ama bilemem
 

beats

Üye
Arka planda çalışan sistem uygulaması sorun çıkarmış cihazı kilitlemiş, cihazdaki tüm uygulama ve oyunları silip (sıfırlama süresini azaltır) cihazı ayarlar/hakkında/telefonunuzu sıfırlayın ile sıfırlayıp, flashlamakta fayda var (Nokia software updater for retail kullanabilirsin) istersen flashtan sonra bir kez daha sıfırlayabilirsin.