telefon kilit kodu

Sponsorlu Bağlantılar

ergullu

Üye
challenger cok tskkr ederım oldu :D emeğ,ne sağlık

zomzalak

Üye
ark sonnyericson markalı telefonların çoğu (0000) istioyr:S

--------------- Ekleme ---------------

sonnyericson markaların hepsi neredeyse 0000 kllanıyo

koraytek

Üye
:hmmm değiştirmediysen tabiki 0000 4 sıfır olarak biliyorum...

nuh123456

Üye
olmuyoo 5310 da denedım :(((( Helppp Plsss

ayaz__geceler

Üye
arkadaslar bende k 700i var kardesım almıs sıfre koymuslar ve sımdı sıfreyı unutmuslar bunu nasıl cöze bılırız telefoncu 25 ytl ıstıyor :(((

xtreme25

Üye
formada bu konuyla ilgili bilgi var arkadaşım bakarsan bulursun yada a bak istediğin bilgiyi bulursun

ekanat

ekanat

Üye
abi bu konu önemli lütfen derdimize derman bulun kilt kodu cözen biseyler istiyorum

gfb15

gfb15

Üye
Setool programini denedinmi

jans61

Üye
çok sağolunn 4 sıfırr doru çıktıı :D:D:D

yapras

Üye
0000 tane sıfır orjinali bu

parsali

Üye
0000 gir orjinal güvenlik kodu bu

kahraman_20

Üye
arkadaşlar sony ericsson j230i telefon kilit kodun nasıl cözebilirim açil yardım

refleton

refleton

Üye
arkadaşlar sony ericsson j230i telefon kilit kodun nasıl cözebilirim açil yardım
Telefonu sıfır aldıysan 0000 olması lazım.
Kendin istemeyerek değiştirmişsen büyük ihtimalle pin kodunu girmişsindir, pin kodunu dene :evet:

seyyidekber

Üye
allahınızı severseniz bendemi bi embesillik var yoksa siz soru ve cevapları hiç okumuyomusunuz.
herkez aynı şeyi yazmış 0000 ya arkadaşlar. 0000 sıfır oldunu herkez örendi zaten ama değiştirilmiş
nasıl kırılır biliyosanız buna cevap verin yoksa boşa yazmanıza gerek yok meşkul etmeyin konuyu.( biliyorumki herkez iyi niyetle yazıyo ama boş kalabalıktan başka bişi olmamış ):vur pls bilgisi olan varsa
0000 sıfır dil benimki yani yani büyük ihtimal değil kesin olarak değiştirilmiş telefon kilidi 4 sıfır dil kesin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt