Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Kİlİdİ Acİl
Sponsorlu Bağlantılar
canarıan
Üye
Konu Sahibi
Telefon Kİlİdİ Acİl
arkadaşlar samsung d500 telefon var koyduğum telefon kilidini unuttum vallahi bunu nasıl açıcaz yada nasıl yapcaz yani gerçekten acil yardıma ihtiyacım var !!!!
harun66
Üye
tek bi şansın arkadaşım telefoncuya gidip yeni program attıracaksın
cipralex
Üye
Böyle bi sorunla karşılaştığımızda, fabrika ayarlarına dönmek yada memory cardı PC'ye takarak temizlemek falan işe yaramıyor mu, bilen var mı?
babacan_47
Üye
arkadaşlar nokia 6600 mp3leri zil sesi yapan program varsa lütfen şimdiden tşk
polat_ketur_76
Üye
ağa nete gir orda bir sürü varbulursun ordan merak etme!
srgn-1
Üye
ya bendede samsung e250 var telefonuma başka hat taktım çıkarttım kendi kartımı taktım ardından kilit kodu istedidi herşeyi denedim format attım yinede işe yaramıyorrr yardımcı olurmusunuzz pls???
--------------- Ekleme ---------------
yani ben yapamassam bile telefoncuya felan yaptırabilrimiyim:S:S
crazykayo
Üye
ilk olarak telefonuna format at ordan şifre gir dersin ilk şifren 00000000 sonra deiştitrsn
OakRaven
Üye
*2767*2878# benim e200 için bu olmuştu. yalnız sim kartını çıkarıp yapman gerekiyor d500 de yarar mı bilmiorum. resetlenince şifre 00000000 oluyor
saygılar
ufuk023
Üye
*2767*688# kodu gir
isyankar.mehmet
Üye
slm arkadaslar bende d600 var sımkılıdını kaldırmak is
bide n95 turkceye cevırecem nasıl olacak kendım yapamazmıyım koyde kaldıgım icin
ikiside acıl lazım d600 simkılıdı sıfre kırma n95 turkce program yapma
ceren_55555
Üye
ya bnm de smsng e250'm var cmrts gunune yeti$mesi lazım
harunzengin
Üye
Arkadaşım. çok tşkkr ederim. Herkez servis diyodu ama siz hallettiniz.
Kib
katilfasulye
Üye
en iyi yöntem bazı programlar var onlardan bulabilirsin.veya en yakın cepshopa git çözümü var.
canerr60
Üye
oakraven arkadaşım benim telefonum ilk açılırken saten telefon kilidi soruyor ben neresine yazyam yha yardımcı olun acil
@n!wa+*R
Üye
saol kardeş tesekurler
hakan_0001
Üye
arkadaşlar bende samsung c160 var telefon kilidini unuttum 8 haneli şimdiden tşk
paspanika
Üye
acil benim nokia 6630 telefonum var numarımı turkselden avea ya tasıdım ama tel kilidi var ve telefonu açamıyorum yadımcı olursanız çok sevinirim acil
hacıbumbala
Üye
d 900 yanliş format sorunu aciilll arkadaşlar bazı özelliklewr gitti acil yardım
sinem:)
Üye
bnim acilen telefon kilit kodunu öqrenmm lazım ve nasıl yapıcaqımıııııı yardımmmmm
yabanci458
Üye
Arkadaşlar hepsi bi yana samsung d600 için *2767*3855# olarak gireceksin
1 dakika bekledikten sonra şifren 8 tane sıfır olarak değişecektir(00000000)
SAYGILAR...