Telefon kendi kendine şarj oluyo o_O

Sponsorlu Bağlantılar

y10

y10

Üye
    Konu Sahibi
Telefon kendi kendine şarj oluyo o_O
var mı sizde de böyle bir şey tel kendi kendine şarj oluyo dio sonra batarya cubukları dolmaya başlıo ( tabi şarj olmuyodur heralde sadece öyle gözüküyodur heralde).
cok büyük bi problem sayılmaz pek rahatsız etmio beni ama bi çözümü var mı?

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
senin telefonun psikolojik sorunları var galiba. :)

• Beğen
Tepkiler: Reexecution
Metin MF

Metin MF

Üye
Kardeş hard format at derim ilerde sorun çıkartabilir

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
keşke benimkide kendi kendine şarj olsa her gün şarja takmaktan bıktım

nub

nub

Üye
bir kere olmuştu

furkan5800

furkan5800

Üye
bi güslettir düzelir

marist

marist

Üye
Bendede ÖyLe OLdu Bir Kaç Kere, Şarja TakıLıyken Çıkarıyordum ÖyLe OLuyordu. Rahatsız OLuyordum Şarjı Tekrar Tıkarıp Çıkarıyordum DüzeLiyordu. Şarj oLuryor mu oLayına GeLince 'Yok Sadece Görünümden İbaret' :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefon simdi derin bunalımlara girer :)
Gitti güzelim videolar diye boardı yakmasın dikkat et
:kop2::kop2::kop2:

tamerarslan

tamerarslan

Üye
telefondaki videolar ile veya başka birşey ile alakalı olduğunu sanmıyorum yazılımsal değil donanımsaldır çünkü sorun benim tel.dede var kaç defa format attım aynı ilerde sendede aynı sorun devam eder çözümü bulursan paylaşırsan sevinirim

joker.lg

joker.lg

Üye
:naughty: videolarını link yapıp bize yollasaydın :ehe

---------- Eklendi @ 20:25:09 ---------- Yazıldı @ 20:24:40 ----------

yapış yapış oldu elim şimdi :ehe
ya osman bilgi yarışması vardı ne oldu ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Aynı şey bana da oluyor, mesela telefonu açıyorum iki diş şarj var aradan biraz zaman geçiyo bakıyorum 4 dişe yükselmiş. Bunu bir sorun olarak görme bence sadece telefon bataryayı tam olarak ölçemiyor zaten bizim tellerin genel sorunu bu. Çubuklar yerine yüzdeli gösterim olsa keşke(belle shellsiz) :)

marist

marist

Üye
Aynı şey bana da oluyor, mesela telefonu açıyorum iki diş şarj var aradan biraz zaman geçiyo bakıyorum 4 dişe yükselmiş. Bunu bir sorun olarak görme bence sadece telefon bataryayı tam olarak ölçemiyor zaten bizim tellerin genel sorunu bu. Çubuklar yerine yüzdeli gösterim olsa keşke(belle shellsiz) :)

Arkadasın dedigi oyLe oLmuyor. TeLefon kendi kendine şarj oLuyor diyor ve o diş dedikLerin Aynı şarja takıLıymış qibi oLuyor aşagıdan yukarı hareket ediyor.d

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Haa yanlış anladım ben. İlk defa duydum bu olayı :D

Üst Alt