Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuTelefon kendi kendine basıyoe
Sponsorlu Bağlantılar
rootsever
Üye
Konu Sahibi
Telefon kendi kendine basıyoe
Forumda araştırdim diger forumlarda ama cozum bulamadim ekran sapitiyor kendi kendine geri gidiyor oyun oynatken joystik kayiyor facede dolasirken geri geri gidip kapaniyor herseyde oluyor
Telefon Umi x1 pro android jb 4.2.2 ram 1 gb
KırcalıHolding
Üye
Telefonu mıknatıstan uzak tut herhangi bi mıknatısla temas etmiş olabilir
Bi ara bendede oluyordu..cüzdanımın çıtçıtı mıknatıslıydı telefonuda cüzdanla beraber elimde taşıyordum ve tel kendi kendine basıyordu ondan dedim..birde bu dialer uygulaması falan yüklediysen ondanda olabilir..
yazılımsal olsa rom atsan bile geçerdi ama bu büyük ihtimalle donanımsaldır diğer arkadaşların dediği gibi bir süre mıknatısın yanında kaldıysa ekranın sensörleri bozulmuştur ve bunu sürekli mi yapıyor , belli zamanları mı var ya da bir düzeliyor bir gidiyor mu yani belli zamanı olmadan
yazılımsal olsa rom atsan bile geçerdi ama bu büyük ihtimalle donanımsaldır diğer arkadaşların dediği gibi bir süre mıknatısın yanında kaldıysa ekranın sensörleri bozulmuştur ve bunu sürekli mi yapıyor , belli zamanları mı var ya da bir düzeliyor bir gidiyor mu yani belli zamanı olmadan