Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon kaydı için
Sponsorlu Bağlantılar
kurt42
Üye
Konu Sahibi
Telefon kaydı için
Arkadaşlar yurtdışından telefon kaydı için Türk Pasaportu gerekir şartı var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar
yakupozkaya
Üye
yurt dısından gelen cıhazların kayıt altına alınması için türk pasaportu veya yabancı pasaport şart.iki pasaportada son 30 gün içinde giriş yapmıs olması lazm ve giriş kaşesi çok belirgin bi şekilde olmalı.türk pasaportunda açtıdıgın cihazı bütün oparatörlerin hattında kullanabilirsin.yabancı pasaportla açtırdıgın cihazı sadece cihazı kayıt ettirdiğin oparatörün hattında kullanabilirsin ikinci bi hatta çalısmaz.
kurt42
Üye
Konu Sahibi
Ekstradan bir para ödemem gerekecek mi kardeş ?
Nadir
Emekli Yönetici
normalde kayıt işlemi ücretsiz ekstra ücret istenirse verme sakın..
yakupozkaya
Üye
hiç bir shop yada extra ücretsiz işlem yapmıyor.ama sen yinede bi teklif et .normalde ücretsiz ama...
kurt42
Üye
Konu Sahibi
yine 2 telefona ihtiyaç olacak..Turkcell'e kayıt yaptırsam sizce nasıl olur arkadaşlar ? Vodafone'a alışık değilim
VODAFONE TR
Üye
eğer türk pasaportu varsa herhangi bi oparatöre kayıt yaptır bişey değişmez.ama pasaport üzerinden son iki yıl içerisinde ımeı kaydı yapılmamıs olmalı.son 2 yıl içerisinde kayıt yapılmıs ise telefonun açılmaz.yabancı pasaportunda varsa hangi oparatörün hattını kullanıyorsan o oparatöre açtır telefonunu çünki sadece o oparatörün vereceği hatta çalısır.
kurt42
Üye
Konu Sahibi
Yabancı pasaport ile kayıt yaptıracağım için Turkcell'e kaydın daha iyi olacağını düşünüyorum,sim kart değişikliği sorun yaratmıyor değil mi arkadaşlar mesela farklı numaralı turkcell kartta yine çalışır mı ?
VODAFONE TR
Üye
Hayır çalısmaz sadece turkcell in sana vereceği sim kartta çalısır.yada telefona tanımlayacağı sim kartta çalısır diyelim.
kurt42
Üye
Konu Sahibi
hadi ya üfff buna da mı engel var, bu kadar kafama takmama gerek yok nasıl olsa TÜrkiye'de olmayacam
korayyzb
Üye
sadece operatorlermi kaydedebiliyor türk telekom kaydedemezmi??