Telefon internet sorunum var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
Telefon internet sorunum var.
Merhaba arkadaşlar. Nokia e5 telefonum var. Telefon internet bağlantısını istediğimde kapatma istediğimde açmak istiyorum. Aslında kapatmayı buldum ama WhatsAppdan yazılınca tekrardan otomatik olarak kendi bağlanıyo. Nasıl çözebilirim , bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
 
WhatsApp sürekli olarak internet bağlantısı ister yani altta gizli olarak uydu ile alışveriş halindedir sen kapatsan bile çalışır bunu internet bağlantısını sonlandırıcı uygulamalar ile kapatabilirsin. Bunu deneyebilirsin ama bu sadece WhatsApp'ı kapatır.

LeStartStop : Tıkla ve İndir

Bütün bağlantıları kapatmak istiyorsan bunu deneyebilirsin ancak bu program sertifikasız yani telefonu hacklemen gerekir.

Kill me : Tıkla ve İndir

Eğer telefonun Hackli değilse bu link'ten çok basit ve hızlı bir şekilde hackleyebilirsin.

Sertifika Hatası ve Çözümü


Yok eğer telefonu hacklemek istemiyorum ama bağlantıları kapatmak istiyorum dersen bunu deneyebilirsin.

Mobile Guard : Tıkla ve İndir


Bunlar E5'te çalışmayabilir sorun olursa pm atabilirsin.
 

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben Mobile Guard'ı indirdim fakat nasıl kullanıcam , nasıl kapatıcam WhatsApp'ı bi anlatırmısın kullanış şeklini sana zahmet. Beceremedim ben bunu.
 
Sırf WhatsApp'ı kapatmak istiyorsan bence LeStartStop'u indir. Çok kolay Direk close diyorsun kapanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...