Telefon internet sorunum var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marouane

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
Telefon internet sorunum var.
Merhaba arkadaşlar. Nokia e5 telefonum var. Telefon internet bağlantısını istediğimde kapatma istediğimde açmak istiyorum. Aslında kapatmayı buldum ama WhatsAppdan yazılınca tekrardan otomatik olarak kendi bağlanıyo. Nasıl çözebilirim , bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
WhatsApp sürekli olarak internet bağlantısı ister yani altta gizli olarak uydu ile alışveriş halindedir sen kapatsan bile çalışır bunu internet bağlantısını sonlandırıcı uygulamalar ile kapatabilirsin. Bunu deneyebilirsin ama bu sadece WhatsApp'ı kapatır.

LeStartStop : Tıkla ve İndir

Bütün bağlantıları kapatmak istiyorsan bunu deneyebilirsin ancak bu program sertifikasız yani telefonu hacklemen gerekir.

Kill me : Tıkla ve İndir

Eğer telefonun Hackli değilse bu link'ten çok basit ve hızlı bir şekilde hackleyebilirsin.

Sertifika Hatası ve Çözümü

Yok eğer telefonu hacklemek istemiyorum ama bağlantıları kapatmak istiyorum dersen bunu deneyebilirsin.

Mobile Guard : Tıkla ve İndir

Bunlar E5'te çalışmayabilir sorun olursa pm atabilirsin.

Marouane

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben Mobile Guard'ı indirdim fakat nasıl kullanıcam , nasıl kapatıcam WhatsApp'ı bi anlatırmısın kullanış şeklini sana zahmet. Beceremedim ben bunu.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sırf WhatsApp'ı kapatmak istiyorsan bence LeStartStop'u indir. Çok kolay Direk close diyorsun kapanıyor.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
furkan teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt