telefon inceleme : N97 mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korkudan

korkudan

Üye
    Konu Sahibi
telefon inceleme : N97 mini
arkadaslar ben ömrümde böyle lanet bir telefon görmedim ...
özellikleri saymakla bitmiyor fakat sürekli sorun cıkartıyor ..
örnegin : telefonunuzu modem olarak kullanabiliryorsunuz ama o özelligi acınca telefon yanıyor resmen ..
6 ay sonra telefonun kendi kendine sarj yiyor . kendi kendini bosaltıyor batarya ... sorun batarya da degil tabiki de ...

N70 i sattıgımı güne lanet ettirdi ban bu telefon ...

incelemek isteyen arkadaslar bu linkten bakabilir

mstf_l

mstf_l

Üye
ben sitede telefonla ilgili birsey göremedim direkt inceleme varsa onun linkini verseydin ya

Böyle reklam kokmuş biraz

• Beğen
Tepkiler: korkudan
aslls

aslls

Üye
yaf arkadaşım hatan şurda bu telefon :D modem değil ki ;) modemlerin boyutlarını biliyorsun değil mi :D modemin n97 mininin içine sığabileceğinimi düşündün bence saçma n97 mini bu eleştirileri bence haketmiyor... artı olarak şunuda söylemek isterim ki... bana 1 tane telefon söyle şarzı 2 gün gidecek sensörlü oyun oynıcaksın wifi kullancaksın günde min. 30 dk görüşme yapacaksın vb.....
ben bide garibimi hiç boş bırakmıyorum... dükkana gider gitmez hemen ovi suiteye bağlarım maxi cebe girerim yeni ne varsa indiririm :D bana hiç bir telefon bu kadar dayanmamıştı boşversene :D ama arkadaş ben memnun değilim diyorsan pm den ulaş seve seve satın alırım n97 mini ni ;) ikinci telefon olarak veya eşime alırım :D

one2one2

one2one2

Üye
bence zamaninin en iyisi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...