telefon ile ilgili çeşitli sorunlar (C6-01) Videolu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
telefon ile ilgili çeşitli sorunlar (C6-01) Videolu
[[video=youtube;K6nrqHxNKjQ]http://www.youtube.com/watch?v=K6nrqHxNKjQ&feature=youtu.be[/video]

sorunlarımı burada belirttim bi yardım ederseniz çok mutlu olurum iyi forumlar

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
güncel

- - - Eklendi - - -

konu güncell

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kardeşim öncelikle o arka kapak değişecek. ekranın gitmesi bir ihtimal arka kapaktan olabilir..malum iletken bir yapıya sahip bizim telefon. o arka kapak da devre görevi görüyor.birde çıt diye çıkardın yerinden.sanki kasayı tam öpmüyor gibi geldi bana. onu bi servise sor. şarj ledin bana normal gibi geldi..ekran parlaklığını arttır biraz eğer kısıktaysa.veya güç tasarrufunda ise.bir de öyle dene bakalım

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle o arka kapak değişecek. ekranın gitmesi bir ihtimal arka kapaktan olabilir..malum iletken bir yapıya sahip bizim telefon. o arka kapak da devre görevi görüyor.birde çıt diye çıkardın yerinden.sanki kasayı tam öpmüyor gibi geldi bana. onu bi servise sor. şarj ledin bana normal gibi geldi..ekran parlaklığını arttır biraz eğer kısıktaysa.veya güç tasarrufunda ise.bir de öyle dene bakalım

0 a 0 kapanıyo abi ama şöle bişey fark ettim ama o ekranı çevreleyen çelik bi kısım var orada biraz aralık var. bastırıncada aralık azalep çoğalıyo

asigsasi

asigsasi

Üye
yazılımsal degil donanımsal bir sorun gibi garantiye gönder melisin

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​anlattığına göre de kasada açıklık var.servise gönder kasa değişimi istediğini söyle açıklıktan dolayı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia suite ile orjinal yazılımı yükle öyle ver her ihtimale karşı..kasadan ücret alabilirler onu garanti dahili yapmıyorlar bazen.sen gene de servisle bir konuş.yakınında nokia shop varsa orayla görüş.

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
nokia suite ile orjinal yazılımı yükle öyle ver her ihtimale karşı..kasadan ücret alabilirler onu garanti dahili yapmıyorlar bazen.sen gene de servisle bir konuş.yakınında nokia shop varsa orayla görüş.

shop varmı bilmiyorumda kvk var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bulunduğun bölgede nokia shop var mi yok mu web sitesinden bakabilirsin nokia.com.tr destek kismindan. Kvk da olur

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ortalama 100-150 tutar diyeyim ben..sen gene de bir adet ıtri'yi hazır et cebinde :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​buyur..? 340 mı..nereye sordun sen?

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
02124443665 nokia ama kız bilmiyo gibiydi sesi sabah tekrar aricam

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sen servise Sor destek hattı bilmez atıp tutar

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kasa değişimi telefonda ekran hariç bütün dışının değişmesi oluyor ama iç plastiğine kadar :) 2.el satsan o para eder zaten. ne yapacaksın peki?

qLaMoR

qLaMoR

Üye
    Konu Sahibi
kasa değişimi telefonda ekran hariç bütün dışının değişmesi oluyor ama iç plastiğine kadar :) 2.el satsan o para eder zaten. ne yapacaksın peki?

yarın akşam ilanlarda 320 tl ye satıcam

- - - Eklendi - - -

alınırsa oda

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​hayırlısı olsun tabi o fiyata satmak en mantıklısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt