kardeşim öncelikle o arka kapak değişecek. ekranın gitmesi bir ihtimal arka kapaktan olabilir..malum iletken bir yapıya sahip bizim telefon. o arka kapak da devre görevi görüyor.birde çıt diye çıkardın yerinden.sanki kasayı tam öpmüyor gibi geldi bana. onu bi servise sor. şarj ledin bana normal gibi geldi..ekran parlaklığını arttır biraz eğer kısıktaysa.veya güç tasarrufunda ise.bir de öyle dene bakalım
anlattığına göre de kasada açıklık var.servise gönder kasa değişimi istediğini söyle açıklıktan dolayı
nokia suite ile orjinal yazılımı yükle öyle ver her ihtimale karşı..kasadan ücret alabilirler onu garanti dahili yapmıyorlar bazen.sen gene de servisle bir konuş.yakınında nokia shop varsa orayla görüş.
bulunduğun bölgede nokia shop var mi yok mu web sitesinden bakabilirsin nokia.com.tr destek kismindan. Kvk da olur
ortalama 100-150 tutar diyeyim ben..sen gene de bir adet ıtri'yi hazır et cebinde![]()

sen servise Sor destek hattı bilmez atıp tutar
kasa değişimi telefonda ekran hariç bütün dışının değişmesi oluyor ama iç plastiğine kadar2.el satsan o para eder zaten. ne yapacaksın peki?