Telefon İçin Hafıza Kartı Alırken - Sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Telefon İçin Hafıza Kartı Alırken - Sizce ?
Özellikle android cihazlar için hafıza konusu çok önemli. 2 GB data dosyaları olan oyunlar artış gösterecek.Ama bunun için de yüksek kapasiteye sahip hafıza kartlarına ihtiyacımız var. Ben mesela Sony Xperia Sola alırsam 32 GB hafıza kartı almayı planlıyorum.Şöyle bi fiyatlara bakayım dedim ama 32 GB pek yaygın değil.Unutmadan bi de class seviyesi var var.(4/6/10)
Class denilen olay sanırım hafıza kartının hızı oluyor.Class 10 hafıza kartları çok daha pahalı .Ama merak ediyorum telefon da oyun oynarken class seviyesi sorun çıkarır mı ?

Bu Class 4 fiyatı 50 TL .

......................

Bu Class 10 fiyatı 70 TL (En ucuz class 10 bu vardı :D )

Telefon da bana ne gibi faydaları olur yani ucuz diye Class 4 Toshiba almayı planlıyorum .Ama size de danışayım dedim .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yok neden sorun çıkarsınkı telefonla oyun oynarken hafıza kartının aktarım yazma hızının alakası yok toshiba yeterlidir 4 class uygun

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bence al elden alırsan en sağlamı

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
PriZm

PriZm

Üye
Hd video için Class6 ve üzeri öneriliyor.Hd oyunlarda class düşük olursa yükleme uzun sürebilir.ama oyun içi performansı etkilemez.

avcitalip

avcitalip

Üye
bende Sandisk Class 10 32 GB Hafıza kartı var hız olarak diğer kartlardan daha üstün 30 mb/s diğerleri max 24 mb/s de falan kalıyor alacaksan sandisk öneririm her türlü kralı bence sandisk :oke:

class 4 değilde en azından class 6 almanı öneririm class 10 şuanda biraz fazla gibi :evet:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu 6 lık olana bakayım işime gelirse ondan alırm

Bihterziyagil

Üye
class 4 sakin sakin alma pisman olursun cope atarsin

Black-killing

Black-killing

Üye
Hız felaket sabır selamettir gel sana 8 gb lik class 1 satayım:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Neyse ya ben alacağım zaman artık hangisi işime gelirse alırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt