SoulsEagle
Üye
google play vb dediğmi diyorsan uygulama listesinden google playe bak görürsünOc nasil olacak bu arada ? Birde nasil dvre disi birakacaz saydiklarini . .
evet o oc olur yeni sürüm romlarda artık nofrilscpu tarzı programlara gerek yok dediğim performans sekmesinin altında bir işlemci bölümü oluyor ordan işlemcinin hızı ile istediğin şekilde oynayabiliyorsunİyide o oc degilki oc mu oluyo simdi obaska yontemi varmi bari fakat hala endiseliyim sistem dusuk gelecek diye . . .
rom yüklemediğinden gerekli kerneller yok yani snn orjinal romuna göre son hız farklı romun farklı kerneline göre daha da hızlanabilirYalnz bnm islmci hizi sonda galiba bi uyg. Da gormustum yukledim sonda Ydiyani buda ise yaramiyck o zaman .
bunlar snn teli daha çok yorar ama launcher işe yarayabilir tabi çok çok az efekli birşeyKardesim birazda uygulamalara basvuralim diyorum super optimizasyon var on numara biseye benziyo bide game booster var bi ara yuklemistm tkrar yuklesemmi diyorum
Telefon oyun hizlandirma diye arattim bayagi bisey cikti launcher yuklemekte arayuzu hizlandiriyormus. .
tel uçar demiyorum ama farkı anlarsın yani en azından tarayıcıyı açınca kasmaz800 mhz benimki
Gercekten rom yararlivolurmu peki ucarmi telefon
800 mhz islemci 290 mb ram 190mb de tel hafizasi 90 mb bos suan bak gercekten cok fark atar telefon ucar diyorsan memleketten Donunce telciye attiricam ne kadar alir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?